perjantai 29. marraskuuta 2013

Kauppakassissa...


Alkuviikon kauppakassi näytti tältä...








Paljon hedelmiä, kasviksia, saksanpähkinöitä, gluteenitonta kvinoapastaa ja proteiinipatukoita. Avocadoa kuluu päivittäin salaateissa, mutta tällä kertaa valmistin kvinoapastasta "sitä" avocadopastaa a la Safkaa- pienillä omilla twisteillä. Esimerkiksi tämä gluteeniton kvinoapasta on erinomainen vaihtoehto tavalliselle vehnäpastalle. 

Proteiinipatukat ovat hyvä välipala silloin tällöin on the go. Uusi tuttavuus ovat nämä Lifebar:n chia/pistaasi ja suklaa-proteiinipatukat. Varsinkin chia/pistaasi maistui omaan makuuni. 

Persimon ja granaattiomena ovat ihania kauden hedelmiä. Granaattiomena on ihanan makea ja se meneekin ihan karkista. Se sopii erittäin hyvin esimerkiksi jugurttiin, salaatteihin, juomiin (monille tuttu grenadiini on valmistettu granaattiomenasta), erilaisiin ruokiin ja tietenkin ihan sellaisenaan. Granaattiomenan kuorta kannattaa koputella ennen halkaisemista, jolloin siemenet irtoavat helpommin. 

Granaattiomenoiden parhain sesonki on juuri nyt; ennen ja jälkeen joulun. Granaattiomena sisältää mm. kuitua, C-, E- ja B- ryhmän vitamiineja, rautaa, foolihappoa, kaliumia sekä erityisen paljon antioksidantteja, jotka suojaavat mm. vapaiden radikaalien haittoilta esim. suojaamalla kehoa sairauksilta.





Lots of fruits, veggies, walnuts, gluten free quinoapasta and protein bars. Avocado is daily ingredient on my salads, but this time i made "that" avocado pasta a la Safkaa- with my own twist, of course :) 

Protein bars are a great snack on the go. My new find are these Lifebar's chia/pistash and chocolate protein bars. 


Persimmon and pomegranate are now in season. Pomegranate is so sweet that it's almost like a candy. It' s really good with yogurth, in salads and just as it is :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti