lauantai 23. marraskuuta 2013

Abs Video by the Sea


Vihdosta viimein sain tehtyä vatsalihastreeni-videon loppuun :) Videolla treenataan kokonaisvaltaisesti niin suorat-, vinot-, kuin poikittaiset vatsalihakset. Voit tehdä jokaista liikettä 10-15, oman kunnon mukaan. Liikkeiden välissä voit myös tarvittaessa pitää pienen tauon. Tee kaikki liikkeet läpi 2-3 kertaa. Toistojen määrää tärkeämpää on muistaa tekniikka. Jos esimerkiksi alaselkä menee notkolle ja nousee matosta, on syytä jättää kuula kokonaan sivuun. Jokaisen liikkeen voit siis tehdä myös ilman kahvakuulaa. Ja muista hengittää!

Voit tehdä treenin esimerkiksi juoksu-, tai kävelylenkin päälle tai vaikka ihan telkkaria katsellessa kotona, etkä tosiaan välttämättä tarvitse muuta kuin jumppamaton. Täytetty vesipullo käy myös hyvin painosta. 

Tässä vielä kertauksena liikkeet kuvina ja lopussa video. Treeni on todella tehokas! Tsemppiä treeniin :) 

1. Istumaannousut kahvakuulan kanssa (linkki liikkeeseen tasta) 


2. Russian Twist istumaannousuilla 


3. Vatsarutistus kahvakuulan kanssa (linkki tasta) 


4. Polkupyörä 

5. Vatsarutistus + Jalat Suoriksi (ilman kahvakuulaa ja kädet niskan takana!) 


6. Lankku 


7. Elbow to Hand
Lankusta noustaan vuorotellen kyynärpäiltä käsille.

Vierumäeltä on varmasti tulossa lisää keskivartalonhallinta- videoita TRX:ää apuna käyttäen. Tiesitkö muuten, että TRX:n avulla on helppo treenata myös kotona tai vaikkapa kesällä ulkona? Ei muuta kuin remmit ovenpäälle tai puun oksaan kiinni.  Aikaisempia videopostauksiani löydät blogin sivupalkista videopostaus, tai you tubesta nimellä Heidi On the Go workout videos.
Finally I managed to edit my ab workout video by the sea. With this, you will have a great full core workout. You can do each movement with 10-15 reps. and 2-3 sets. But more important than reps is the technic. You can always do all of these exercises without a kettlebell. And remember to breath.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti