keskiviikko 6. marraskuuta 2013

"Top Chef" @ home


Juuri kun olin valmistamassa iltaruokaa, niin innokas pikku neiti valtasi keittiön ja halusi valmistaa ruuan "topchef-tyyliin". Menussa gluteenitonta kvinoalinguinia ja pannulla kevyesti paistettua punasipulia, tonnikalaa, pinaattia, vähän pestoa ja mausteita. Tyttö kokkaili, ja minun tehtäväni oli kertoa kauanko "kilpailu aikaa" oli vielä jäljellä ja pisteet. Yllätyksenä annoksen päällä oli vielä avocadoa, Buffalo mozzarellaa ja tuoretta pinaattia. Tyttö tietää, mistä äiti tykkää! Kivaa pikku puuhaa, jos on tekemisen puutetta. Eikä haittaa, vaikka välillä on pinaattia ja pestoa pitkin hellaa. Niin sitä oppii :) 

Kuvat Instagramista heidionthego

Jälkkäriksi oli vielä "Kid Friendly" smoothie banaanista, mustikoista, mantelimaidosta ja lorauksesta hunajaa. Mantelimaitoa voi hyvin käyttää maidon sijasta. 


Just when I started to make some dinner, my daughter wanted to cook "like a top chef". She cooked and I had to tell her how much time left and the points. Fun thing to do with kids and learn some cooking skills at the same time :) 

On the menu we had gluten free quinoa linguini with tuna, red oignon, spinach, pesto and spices. And as a surprise I had some avocado, buffalo mozzarella and fresh spinach. She knows what mummy likes :) 

Dessert was a kid friendly smoothie with banana, blueberries, almond milk and some honey. Almond milk is a great substitute for regular milk. 

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuulosta teillä siellä! :D Tuo on muuten varmasti hyvä tapa saada lapset innostumaan ruuanlaitosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ilman muuta lapset mukaan ruuanlaittoon, vaikka valilla sita sotkua katsellessa ajatteleekin, etta voi ei, kuinka paasisi itse tekemalla niin paljon nopeammin. Mutta harvemmin sita niin kiire olisi ettei ehtisi, ja jostainhan se on aloitettava!

      Heidi

      Poista