sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mutaisia & Markia kuulumisia Extreme Runilta...




Ihan mieleton paiva takana! Mukaan 18km matkalle mahtui niin kiipeilya, heinapaaleja, esteita, mutaryomintaa, joen yli uintia ja vaikka mita...  Vesi oli yllattavan kylmaa, ja varsinkin ensimmaisella kierroksella tuli jo oikein vilu, kun uinnin jalkeiselle esteelle kertyi ruuhkaa. Onneksi oli vanhat kamat paalla, sen verran mutaista oli touhu. Lenkkarit ja sukat heitin suosiolla lahimpaan roskakoriin. 

Hannan kanssa saavuttiin tapahtumapaikalle jo hyvissa ajoin hakemaan numerot, ja ihan vain fiilistelemaan tunnelmaa. Porukka oli tosi hyvin satsannut ja nahnyt vaivaa asusteisiin, joka teki tunnelmasta todella hauskan ja rennon :)  Asuja oli aina donerkebabeista Asterixiin ja Obelixiin... Niin ja olihan siella pari pupuakin :)


Makkaraa ja pyttipannua... Hmmm, onneks oli omat evaat mukana :) 


Mukana menossa oli myos Steffi, joka kirjoittaa tosi  inspiroivaa
treeniblogia! Kannattaa kayda kurkkaamassa :)


Kiitokset Hannalle ja Sonjalle kivasta paivasta! Oli kiva juosta valilla ihan vain huvikseen ilman mitaan tavoitteita. Mukavassa seurassa matka taittui leppoisasti jutellen, ja aina tarvittaessa annettiin Sonjan kanssa Hannalle pienta "vetoapua" ylamaissa :) Hanna veti hienosti koko 18km, vaikka takana olikin vain muutama juoksulenkki. "Huumorilla mennaan ja kaveria ei jateta" olikin paivan motto :) Maaliin juostiin kasi kadessa ja meilla todellakin oli hauskaa! Ensi vuonna ollaan ehdottomasti mukana uudelleen. Katsotaan missa asussa mennaan...



Hiekkaa, mutaa, vaahtoa... just name it, ja mutakylvyn
saanut pupu ystava Sonja! 
Nama lenkkarit jaivat tapahtumapaikalle.


Illalla suuntasimme viela Nuevoon dinnerille taydellisen paivan kunniaksi! Ruoka maistui taivaallisen hyvalta...



2 kommenttia:

  1. Vautsi! :) Ihania iloisia ja liikunnallisia kuvia, ja hyvä meninki välittyy tänne asti! Ensi vuonna tuonne on päästävä ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, ihan mahtava tunnelma ja kiva juosta erilaisissa tapahtumissa :)

    VastaaPoista