perjantai 3. toukokuuta 2013

Kisafiilista ilmassa Kisahallilla ja paivan dinner :)

Kisahallilla oli kova kuhina heti aamusta, kun innokkaat juoksijat hakivat numeroitaan. Kannattaa kayda Kisiksella, vaikka et huomenna juoksisikaan. Oli nimittain hyva Expo ja paljon kivoja Asicsen juoksukamoja... varsinkin lenkkareita :)


"Lenkkarihullu" hakemassa numeroa... ja kuolaamassa Asicsin uusia kisatossuja. Nama ovat ihan super kevyet ja vastaavanlaiset kuin mun vanhat Niken tossut, joilla juoksen huomenna. Expo-tarjouksessakin viela... Arvaa lahtiko mukaan ;) ?
Taman Compeedin rakonestopuikon ostin hiertymien ehkaisemiseksi. Tama ei tahraa eika jaa rasvaiseksi iholle niin kuin vaseliini, ja siksi ostin tata. Huomenna aion laittaa tata kainaloihin ja liivien rajaan. Ja hei naiset! Satsatkaa myos kunnon urheiluliiveihin, ne ovat vahintaan yhta tarkeat kuin kunnon lenkkarit! Kisiksella oli myynnissa myos Shock
  Absorberin urheiluliiveja, ja todennakoisesti halvemmalla kuin kaupassa...Paivan Dinner: Taysjyvapastaa "homemade" tomaattikastikkeella parsan ja mozzarellan kera :)


12 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä huomiselle! Toivottavasti juoksu kulkee! Dinneri näyttää superherkulliselta - rakastan vihreää parsaa! t. Marika

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marika :)
  Fiiliksen mukaan mennään! Parsa on munkin suosikki :)

  VastaaPoista
 3. Nautinnollista juoksua! Aikamoiset namupalat nuo Racerit (nehän ne ovat, eikö vaan?). En ole hirmuisesti nähnyt niitä Suomessa. Ihailin Stokiksen Asics-myymälässä ja luottonettikaupassani Start Fitnessillä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Poppis :)
  Eikö olekin! Ihan super kevyet... Taitaa olla vasta rantautunut Suomeen!

  VastaaPoista
 5. Aurinkoisia askelia huomiselle, Heidi! :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä iltapäivän koitokselle! Ite odottelen täällä jo innolla, koska saan kiskoa lenkkarit jalkaan ja lähteä kohti lähtöaluetta.:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Anneli ja samoin sulle :)

  Samoin! Vahan tallaista odottelua koko paiva... ihan huippu ilma juosta :)

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä! T:joonas koskista

  VastaaPoista
 9. Onpa kivannäköiset lenkkarit, mikä malli tarkkaan ottaen? Niken ja Asicsen fanina voisin harkita ostavani :)

  VastaaPoista
 10. Moikka Inka!

  Asicsen DS racer! En ole viela paassyt testaamaan, mutta eikohan ne ole hyvat... ja ihan super kevyet :) Kannattaa kayda testaamassa!

  Heidi

  VastaaPoista