sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Aitienpaiva & Mansikkakakkua :)

                                                         
                                                                      Tanaan hellitaan Aitia...

Kermakakkujen sijasta teimme mansikkaista raakakakkua. Tama kakku on super helppo ja nopea valmistaa... ja vie kielen mennessaan :) 



Raw Strawberry Cake

Pohja:
2dl Manteleita/ Almonds
2rkl Hunajaa/ 2 tbsp Honey
1 rkl Kookosoljya/ 1 tbsp Coconut Oil
4 Medjool Taateleita/ 4 Medjool Date
suolaa/ pinch of salt

Blendaa mantelit vahitellen, ja lisaa pikku hiljaa muut aineet joukkoon. Painele taikina piirasvuokaan tai pieneen irtopohjavuokaan. Laita pohja jahmettymaan pakastimeen tai jaakaappiin siksi aikaa, kun teet taytteen.

Tayte:

3,5dl Cashew-pahkinoita/ Cashews
1 Sitruunan mehu/ Juice of 1 Citron
0,5 dl Hunajaa/ Honey
1 dl Mansikoita/ Strawberries
0,5-1 dl Kookosoljya/ Coconut Oil
0,5 dl Vetta/ Water
1tl Luonnonvaniljaa/ 1 tsp Vanilla
1rkl Psylliumia/  1 tbsp Psyllium
ripaus suolaa/ pinch of salt

Surauta Cashewt blenderissa vahitellen ja lisaa muut ainekset. Blendaa niin kauan, etta massa on "kermamaista". Kaada pohjan paalle ja anna olla pakkasessa noin tunti. Nauti mansikkavaahdon kera :) P.S Tama maistuu myos lapsille!




                                      Happy Mother's Day



2 kommenttia:

  1. Hyvää äitienpäivää! :)

    Nams, mikä ohje. Juuri tällaista kaipasin, joten nappaan reseptin talteen. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin Elina :)

    Tama on mun kestosuosikki ja mika parasta, niin maistuu myos lapsillekin :) kannattaa testata!

    Heidi

    VastaaPoista