Tanaan hellitaan Aitia...
Kermakakkujen sijasta teimme mansikkaista raakakakkua. Tama kakku on super helppo ja nopea valmistaa... ja vie kielen mennessaan :)
Raw Strawberry Cake
Pohja:
2dl Manteleita/ Almonds
2rkl Hunajaa/ 2 tbsp Honey
1 rkl Kookosoljya/ 1 tbsp Coconut Oil
4 Medjool Taateleita/ 4 Medjool Date
suolaa/ pinch of salt
Blendaa mantelit vahitellen, ja lisaa pikku hiljaa muut aineet joukkoon. Painele taikina piirasvuokaan tai pieneen irtopohjavuokaan. Laita pohja jahmettymaan pakastimeen tai jaakaappiin siksi aikaa, kun teet taytteen.
Tayte:
3,5dl Cashew-pahkinoita/ Cashews
1 Sitruunan mehu/ Juice of 1 Citron
0,5 dl Hunajaa/ Honey
1 dl Mansikoita/ Strawberries
0,5-1 dl Kookosoljya/ Coconut Oil
0,5 dl Vetta/ Water
1tl Luonnonvaniljaa/ 1 tsp Vanilla
1rkl Psylliumia/ 1 tbsp Psyllium
ripaus suolaa/ pinch of salt
Surauta Cashewt blenderissa vahitellen ja lisaa muut ainekset. Blendaa niin kauan, etta massa on "kermamaista". Kaada pohjan paalle ja anna olla pakkasessa noin tunti. Nauti mansikkavaahdon kera :) P.S Tama maistuu myos lapsille!
Happy Mother's Day
Hyvää äitienpäivää! :)
VastaaPoistaNams, mikä ohje. Juuri tällaista kaipasin, joten nappaan reseptin talteen. Kiitos!
Kiitos samoin Elina :)
VastaaPoistaTama on mun kestosuosikki ja mika parasta, niin maistuu myos lapsillekin :) kannattaa testata!
Heidi