maanantai 17. helmikuuta 2014

ChocoSmoothie #stateofmind


Tiettyyn aikaan kuukaudesta tekee mieli suklaata… Mutta ennen kuin isket kyntesi Fazerin siniseen, niin suosittelen testaamaan tätä herkullista suklaasmoothieta. Itselläni ainakin tehosi, ja makeanhimot hävisivät. Ei muuta kuin suklaasmoothien tekoon :) 


Tarvitset vain: 1 1/2 dl mantelimaitoa, muutama jääpala, 1/2 avocado, 1 kypsä banaani, 1rkl raakakaakaojauhetta, 1rkl maapähkinävoita, ripaus vaniljaa ja 1 tl chian-siemeniä. (Voit tarvittaessa lisätä myös hunajaa.) Blendaa tasaiseksi kuohkeaksi smoothieksi- itse tykkään jättää tämän smoothien paksuksi, jota on kiva lusikoida. Nauti hitaasti kaakaonibsien kanssa. 

Tämä on myös erinomainen herkku sokeria karttavalle :) 7 sokeritonta päivää takana, mutta pientä haastetta on ilmassa... kuinka välttää Pariisissa Ladureen macaronsien houkutus… ;)




4 kommenttia:

  1. Moi!

    Herkullinen resepti! Mitä maapähkinävoita käytät resepteissäsi?

    Stiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Stiina,

      Käytän Bionan luomu maapähkinävoita. Tykkään siitä crunch-versiosta :)

      Heidi

      Poista
  2. Näytti ja kuulosti herkulta! Pientä haastetta on ilmassa, mutta vielä olen sinnitellyt " kuivilla!" Eilen anopin kahvipöydässä olin kovilla, mutta selvisin!
    Tsemppiä Pariisiin; se ON pahempi kuin anopin kahvit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa Maikku!
      Loma tuli vähän ex-tempore... Yleensä lomilla nautin paikallisista herkuista, mutta saa nähdä jos tällä kertaa jättää sokeriset herkut kuitenkin väliin... Tsemppiä!

      Heidi

      Poista