maanantai 24. helmikuuta 2014

Lautasella juuri nyt...


... maistuvat kaikki lempi raaka-aineeni; Lehtikaalia, pinaattia, tomaattia, avocadoa ja Buffalo mozzarellaa + gluteenitonta bataatti/tattarinuudelia. 

Keitä nuudelit ohjeen mukaan ( käytin king soban luomu nuudeleita, joita löytyy ainakin Raakatorin nettikaupasta). Pyöräytä samalla lehtikaali ja pinaatti kevyesti pannulla, joko kookos- tai oliiviöljyssä. Anna lehtikaalin pehmentyä ja mausta. Sekoita lehtikaali/pinaattiseos kypsien nuudelien sekaan ja lisää päälle pilkotut kirsikkatomaatit, avocado ja revitty mozzarella. Nauti :) 




On my plate right now; kale, spinach, tomato, avocado and buffalo mozzarella + gluten free sweet potato & buckwheat noodles. Yummy! Being healthy is not boring, right! 


2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköistä! Pitäis kyllä ostaa avokadoa pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Annieveliina,

      Pian on tulossa guacamole-reseptia, jota tein viikonloppuna :) Sopii myos hyvin esim kasvisten dipiksi tai ihan leivan paalle. Nam :)

      Heidi

      Poista