... maistuvat kaikki lempi raaka-aineeni; Lehtikaalia, pinaattia, tomaattia, avocadoa ja Buffalo mozzarellaa + gluteenitonta bataatti/tattarinuudelia.
Keitä nuudelit ohjeen mukaan ( käytin king soban luomu nuudeleita, joita löytyy ainakin Raakatorin nettikaupasta). Pyöräytä samalla lehtikaali ja pinaatti kevyesti pannulla, joko kookos- tai oliiviöljyssä. Anna lehtikaalin pehmentyä ja mausta. Sekoita lehtikaali/pinaattiseos kypsien nuudelien sekaan ja lisää päälle pilkotut kirsikkatomaatit, avocado ja revitty mozzarella. Nauti :)
On my plate right now; kale, spinach, tomato, avocado and buffalo mozzarella + gluten free sweet potato & buckwheat noodles. Yummy! Being healthy is not boring, right!
Onpa herkullisen näköistä! Pitäis kyllä ostaa avokadoa pitkästä aikaa :)
VastaaPoistaMoikka Annieveliina,
PoistaPian on tulossa guacamole-reseptia, jota tein viikonloppuna :) Sopii myos hyvin esim kasvisten dipiksi tai ihan leivan paalle. Nam :)
Heidi