perjantai 13. syyskuuta 2013

Yoga Friday
Piiiiitkän tauon jälkeen oli ihana palata joogamatolle. Ei ollut mikään yllätys, että kehossa tuntui kireyksiä vähän siellä sun täällä- varsinkin takareidet olivat oikein kunnolla jumissa. Joogaa vähintään kerran viikossa, mielellään 2-3 kertaa, on ihan must, että lihakset pysyvät vetreinä. Kehoni on tyokaluni ja siksi siitä on pidettavä erityisen hyvää huolta :) 

Muistakaa tekin siis kehonhuolto! En voi olla tarpeeksi ylistämättä sen tärkeydestä. Itselläni ainakin niskat ja hartiat pysyvät kunnossa juurikin joogan avulla. Hieronta kertojakaan en tarvitse niin usein, kunhan vain joogaan säännöllisesti.

Nauttikaa viikonlopusta ja antakaa itsellenne lupa rentoutua niiden asioiden parissa, joista oikeasti tykkäätte :)


3 kommenttia:

 1. Mulla menee helposti hartiat/lavat jumiin. Syynä on valitettavasti istumatyöntekijälle tyypillinen huono ryhti eli olkapäät on kääntyneet eteenpäin. Ja liian suora ranka yläosasta. Olisiko muutama vinkki millä liikkeillä yläselkää voisi venytellä ja notkistaa eli saada ryhtiä paremmaksi? Siltaan tuskin pääsen ilman apuja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna,

   Toi on tosi yleista! Juoksijan venyttely-postauksessa oli muutama hyva selan kiertoliike. Keppijumppa on myos hyva, silla saa hyvia avaavia liikkeita rintakehalle. Myos kahvakuulalla on hyva tehda esim. paan ympari pyoritysta kevyella kuulalla. Se avaa myos hyvin rintakehaa ja vahvistaa lihaksia.

   Toivottavasti tasta oli apua :) Ehka teen viela uuden postauksen venyttelysta.

   Heidi

   Poista