torstai 19. syyskuuta 2013

Energiaa, Endorfiineja ja Hyvinvointia Kalastajatorpalla 11.10

Tervetuloa Hyvinvointi-iltaan Kalastajatorpalle 11.10 kello 17-20! 

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa viikonloppu, kuin viettää perjantai-ilta treenin ja hyvinvoinnin parissa, hyvässä seurassa Kalastajatorpalla? Ilta alkaa kello 17.15 kahvakuulatunnilla kauniissa merimaisemissa ja jatkuu tästä syvävenyttelyillä. Treenin jälkeen siirrytään saunalle, jossa mahdollisuus peseytyä, saunoa ja uida. Ilta jatkuu hyvinvointi/ravitsemusluennolla ja smoothie demolla. Illan aikana nautitaan smoothien lisäksi myös muita terveellisiä välipaloja. Hinta 50e/henkilö (sisältää koko illan ohjelman, saunat ja smoothiet/välipalat). Ilmoittautuminen heiditainio@aol.com (ilmoittautuminen on sitova).

P.S. Pikkujoulukausi lähestyy kovaa vauhtia. Oletko kaveriporukkasi kanssa kyllästynyt siihen perinteiseen juhlimistyyliin? Kaipaatteko kenties jotakin, josta tulee oikeasti hyvä olo? Räätälöin mielelläni juuri teille sopivan ohjelman- mahdollisuuksia on paljon! Lisätietoja ja tarjouksia heiditainio@aol.com.


3 kommenttia:

 1. Hei vautsi !! Nyt rupes kiinnostaa :))
  En oo aikasemmin käyny kuulatunneilla mutta se ei varmastikaan haittaa ja sulta löytyy sopivaa lainaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anni,

   Ilman muuta mukaan vain, ja lainakuulia saatavilla. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti! Voit laittaa mulle sähköpostia heiditainio@aol.com

   Poista
  2. Mutta mulla tuliki tällöin töitä, höh ! :(
   Nauttikaa kaikki muut !!!

   Poista