maanantai 10. kesäkuuta 2013

Terassidrinksu Kombucha


Nyt ei tarvitse enaa olla kuivin suin grillibileissa! Loysin  nimittain sis. Delista Equinoxin inkivaarin makuista Kombucha teeta. Kombucha tuli tutuksi jo jenkeissa, jossa sita myytiin melkein jokaisessa ruokakaupassa. Taalla tormasin siihen ensimmaisen kerran vasta nyt. 

Kombucha maistuu mielestani kuivalta siiderilta, mutta ei missaan nimessa liian makealta.  Siksi se sopiikin hyvin illanistujaisiin tai terassidrinksuksi. Kombucha tee sisaltaa: vetta, chun-mee vihreaa teeta, inkivaarimehua, raakaruokosokeria ja kombuchaa. Ja kaikki siis luomua. *sisaltaa <0,5% alkoholia! Nautitaan kylmana :)


Kombucha fermented infusion of green tea and ginger juice. And this is what they say about it...

"Kombucha is believed to align the soul, body and mind. This refreshing probiotic drink is considered to be an excellent immune booster and it contains vitamins and antioxidants. History recalls Samurai warriors filling their flasks with Kombucha tea to raise their Chi energy." 


2 kommenttia:

  1. Rakastan kombuchaa! Juon yhden melkein joka paiva. Tanaankin "jalkiruoaksi" vadelman makuisen chia-siementen kanssa. Niin hyvaa!!!! Kun mulla on tipaton elokuu (teen detoxin elokuussa) niin otan kombuchaa mukaan bileisiin niin ei tule kiusausta juoda viinia :)

    VastaaPoista
  2. Ja maistuukin vahan "alkoholille"! Mutta on se niin hyvaa! Siella on viela niin paljon vaihtoehtoja, chian kanssa tosi ihanaa. Marraskuussa sitten :) Tsemppia detoxille!

    Heidi

    VastaaPoista