tiistai 4. kesäkuuta 2013

Back to Work & Arvonnan Voittaja


Paluu arkeen on koittanut. Taas ollaan monta kokemusta rikkaampia. Matkalta jai aivan ihania muistoja mieleen ja valokuviin ikuistettuina. Paljon ehdittiin tehda nainkin lyhyessa ajassa! Kotiin tuliaisina toin mangoja, muutaman avocadon ja Manchego-juustoa :D Nyt hartaudella nautitaan joka suupalasta.Aamupalana maistui, mikas muu kuin mango, ja eilen valmistettu banaani/chiapudding vaniljalla ja kanelilla maustettuna. Paalle ripottelin viela mustikoita ja mehilaisensiitepolya. Espanjassa sain allergiaoireita joistakin kasveista.

Tanaan on aika palata myos toiden pariin. Ulkokahvakuulat alkavat tanaan Munkkiniemessa. Viela on muutama paikka vapaana. Ilmoittautumiset ja lisatietoja (esim aika ja paikka) meilaamalla heiditainio@aol.com Kaikki ulos liikkumaan! Nain ihanilla ilmoilla kannattaa ehdottomasti suunnata ulos :)
Arvonta Nike Free- tossuista on tehty! Onnellinen voittaja on Anni :) Annille on lahetetty sahkopostia voitosta! Onnea Anni! 7 kommenttia:

 1. Makeet lenkkarit, onnea voittajalle!

  Mä aion tänään ulos kahvakuulailemaan, jos ei ihan kaatamalla sada.

  VastaaPoista
 2. Niin on tosi makeet lenkkarit!
  Tuo sun aamupala-pudding näyttää niin hyvältä, että tarttee kokeilla! Onko jotain erityistä vinkkiä vielä vasta-alkajalle? :) Ja teetkö joka aamu uuden satsin?

  VastaaPoista
 3. Hellou ladies :)

  Hyva Sanna! Nyt on ihan parasta treenailla ulkona :)

  Maikku, teen puddingia 3-4 annosta kerralla. Sailyy hyvin jaakaapissa. Blendaa 2dl cashew-pahkinoita + reilu 2 dl vetta. Lisaa iso banaani, loraus hunajaa, kanelia, vaniljaa, tuoretta inkivaaria(jos haluat), ripaus hyvalaatuista suolaa ja blendaa viela sileaksi. Lopuksi lisaa 1dl chiasiemenia, mutta ala enaa blendaa! Laita jaakaappiin noin tunniksi "jahmettymaan". Nauti! Super hyvaa :)

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka satsi tehty ja syöty! Todella hyvää, nam nam!

   Poista
  2. Hyva, etta tykkasit :) Tama on ihan mun lempparia!

   Poista
 4. Eikä, mahtavaaa!!!! Nuo on niiiiin ihanat :)
  Pistin sulle sähköpostia..

  VastaaPoista