perjantai 2. toukokuuta 2014

Is It Friday? - my office @ Klaus K


On nimittäin ihan maanantaifiilis eilisen pyhäpäivän jälkeen. Muutenkin erilainen aamu, sillä olen tekemässä töitä ja nauttimassa ihanasta aamupalasta Klaus K:ssa- not bad! Ympäristö, ihanat kukka-asetelmat ja koko ilmapiiri saa mielikuvituksen pursuilemaan uusia ideoita. Toukokuussa pidän mm. smoothie opetusta muutamalle lukiolle ja tietenkin tulossa on myös oma hyvinvointipäiväni. 

Paikka seuraavaan hyvinvointipäivään onkin nyt arvottu, ja onnetar suosi tällä kerralla Haltiakummia! Laitatko s-postia niin laitan lisäinfoa päivästä. Kiitos kaikille muillekin arvontaan osallistuneille :) (Vielä on muutama päivä aikaa osallistua myös Fit-lehden arvontaan!) 

Hyvinvointipäivää "Kahvakuulaa & RawEnergy" vietetään siis Kaapelitehtaalla lauantaina 17.5 kello 10-14. Kolme paikkaa on vielä vapaana, toimi nopeasti, jos haluat mukaan, ilmoittautuminen ja lisätietoja heiditainio@aol.com. Hyvä vinkki äidille lahjaksi ;) Tapahtuman sivulle pääset tästä




It's Friday, but feels like Monday! Maybe, because of mayday. It's also a bit special morning, cause I am working and enjoying a breakfast at Klaus K- not bad at all :) 

4 kommenttia:

  1. Mä menen myös joskus johonkin keskustan kahvilaan tekemään töitä ihan vaan sen erityisen fiiliksen vuoksi, mikä siellä tulee! Ajatukset kulkee jotenkin erillä tavalla hyvin, kun jättää toimiston hetkeksi taakseen, eikä työtehokaan ainakaan kärsi...vaan mielestäni päinvastoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa vaihtelua :) eikä työteho kärsi, kun ei ole kotihommia odottamassa :)

      Heidi

      Poista
  2. miten se smoothieopetus oikeen on toteutettu? onko ne jotain teemapäiviä vai? ei taida ainakaan opsiin kuulua:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, joo ei kuulu op:siin :D Osana teemapäivää tai terveystiedon "luento". Mukavaa, että opettajat järjestävät tälläisiä :)

      Heidi

      Poista