tiistai 27. toukokuuta 2014

Naisten Kymppi- kompressiosäärystimiä ja ex tempore juoksuSunnuntaina juostiin Naisten ja Tyttöjen Kymppi enemmän ja vähemmän hikisissä fiiliksissä. Mittari hipoi varmasti lähemmäs +30 astetta ja nestettä olisi ehdottomasti pitänyt tankata paljon enemmän. Itse olin aikeissa mennä tapahtumaan ainoastaan myymään Zeropointin säärystimiä lastensairaalalle, mutta pienen yllytyksen jälkeen kävin puoli tuntia ennen lähtöä jälki-ilmoittautumassa. 

Juoksu kulki hyvin kuumuudesta huolimatta- fiilistelin tunnelmaa ja räpsin matkalla valokuvia :) Oli kiva huomata, ettei kunto ole 8 kuukauden juoksemattomuuden jälkeenkään ihan hirveästi päässyt laskemaan. Omista ennätyksistä ollaan vielä kaukana, mutta niitä nyt tuskin tavoitellaan ihan lähiaikoina. Tällä hetkellä olen iloinen jo siitä, että pystyn juoksemaan sen pari kertaa viikossa. Nautin jokaisesta askeleesta, ja yritän keskittyä vieläkin enemmän juoksutekniikkaan.
                      Matkalla tapasin paljon niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia- Elina ja Jenny

Tapahtuma keräsi taas paljon juoksijoita ja Zeropointin myyntipisteelläkin oli vipinää. Run for Good- tyttöjen kanssa päästiin tavoitteeseen- yli 4000€ kerättiin säärystimistä ja saman verran osallistumismaksuista uudelle lastensairaalalle! Mahtavaa! Seuraava hyväntekeväisyysjuoksu juostaan heinäkuussa Vierumäellä, Pullukka Run 1/2 maraton ja pikkupullukka 6,5 km! Kaikki mukaan! 


4 kommenttia:

 1. Hei huikeeta, että jalka kestää jo tällaiset juoksut! Kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi huippua! Ei mitään tuntemuksia (negatiivisiä) jalassa, mutta tämä viikko onkin sitten ollut juoksulepoa. Vielä mennään tosi iisisti, max 2 lenkkiä viikko. Mitä sun jalalle kuuluu?

   Heidi

   Poista
  2. Kuulostaa fiksulta! Mun jaloille ei kuulu edelleenkään kovin hyvää. Ei niillä nyt ainakaan mihinkään juosta. Parhaina päivinä jo kävellään..

   Poista
  3. Voi, ikävä kuulla :( Tsemppiä ja toivotaan, että parantuu pian.

   Heidi

   Poista