tiistai 13. toukokuuta 2014

Paras Aamupala



Miten sinä aloitat päiväsi? Itse en pysty toimimaan 100% ilman aamupalaa. Kotona aamupala on nopea ja simppeli, kuten esimerkiksi puuro tai smoothie, mutta lomilla tykkään nautiskella aamupalan rauhassa ja testailla uusia juttuja. 

Aamupala tutussa Le Pain Quotidienissa ei petä koskaan- eikä siis tälläkään kertaa! Joka aamu tie vei samaan paikkaan, vaikka varmasti muitakin hyviä vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla. 

Mikä tästä paikasta sitten tekee niin suositun? Monipuolinen menu, tuoreet, lähellä tuotetut ja luomu raaka-aineet- kaikille varmasti löytyy jotakin. 

Aamulenkin jälkeen maistui raikas vihermehu, lautasella gluteeniton crunola parfait raakagranolasta, vadelmista ja maidottomasta "jugurtista" sekä keitetty kananmuna. Hyvät energiat päivään ja tällä jaksoikin aina pitkälle iltapäivään. Nam! Crunolaa täytyy tehdä kotonakin! Toivottavasti saataisiin paikka pian Suomeenkin :) 



My favorite breakfast at the city! Le Pain Quotidien, which never let me down. Such a fresh, organic and local ingredient, and definitely something for everyone. On my plate crunchy glutenfree crunola with berries and dairy free "yogurt", and soft boiled egg. Fresh green juice was yummy after morning run. It would be great to have this at Finland too :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti