maanantai 26. toukokuuta 2014

Monday Morning
Huomenta ja terkut aurinkoiselta kotitoimistolta. Juuri nyt lautasella gluteenittomia ja maidottomia banaani/chia- pannareita, tuoretta ananasta, luomu soijajugurttia, mustikoita ja mehiläisen siitepölyä. Nam! Terveellinen lähtö uuteen viikkoon :) 

Ohjelmassa aamupäivällä ruokapäiväkirjojen analysointia, treeniohjelmia ja kaveriporukalle järjestettävän smoothie & raakakakku-illan menun suunnittelua. Smoothie/raakakakku iltoja on siis mahdollista toteuttaa myös omassa keittiössäsi. Tuon mukanani kaikki tarvittavat raaka-aineet ja Vitamixini- sinun ei siis tarvitse koota kuin ryhmä kasaan! Lisätietoja heiditainio@aol.com

Illalla kuulaillaan normaalisti ensin Somatic Studiolla kello 16.45, ja sen jälkeen Westendin koululla hiiralantiellä kello 18.30. Tervetuloa mukaan! Good morning and greetings from my sunny office! This morning beautiful morning I am glad to be able to do all my work outdoors; analyzing food diaries, workout programs and my planning a smoothie/ raw cake course for a group of friends. 

On my plate banana/chia pancakes, fresh pineapple, organic soy yogurt, blueberries and bee pollen. Yummy! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti