tiistai 7. lokakuuta 2014

Uusia tuulia


Kuten jo aiemmin vihjailin, on syksyn aikana tapahtumassa paljon uusia juttuja. Blogin jatko on ollut mietinnässä jo keväästä lähtien, jolloin sain ensimmäisiä yhteistyötarjouksia blogin suhteen. Tähän asti olen halunnut pitää blogini erillisenä blogiyhteisöistä, mutta viime kuussa sain mielenkiintoisen yhteydenoton Aller Medialta, jota en voinut enää vastustaa :) 

Niinpä nyt lokakuun 15.päivä blogini siirtyy Fit-lehden alle- olen yhteistyöstä enemmän kuin innoissani :) Jo vuosia olen ollut Fit-lehden innokas lukija ja olinkin erittäin otettu yhteistyöehdotuksesta. 
Blogin sisältö tulee pysymään samanlaisena kuin tähänkin asti; ravinnon, liikunnan, hyvinvoinnin ja matkustuksen parissa mennään :) Ainoastaan blogin osoite muuttuu, mutta siitäkin tulen ilmoittamaan aivan lähiaikoina, kunhan kaikki on valmista.
                                     Stay tuned! 

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että jatkat blogin kirjoittelua - itse olen tämän ihan vastikään nimittäin löytänyt ja tykästynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla Päivi :) Blogin lopetus ei sentään ollut mielessä, mutta miten ja missä sitä jatkan oli pitkään mietinnässä. Nyt innolla odotan kirjoittelua Fit-lehden alla :)

   Terveisin Heidi

   Poista
 2. Vautsi! Onneksi olkoon! Ihan mahtava juttu! Itekin oon vannoutunut Fit -lehden lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Kiva päästä oman suosikin alle :)

   Heidi

   Poista
 3. Mahtava juttu Heidi, onnea! :) Täytyykin alkaa sinua sieltä suunnalta sitten seurailemaan. Ihanaa ja energistä syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :)
   Täältä linkittelen sitten uuteen osoitteeseen :)

   Heidi

   Poista