perjantai 10. lokakuuta 2014

KahvillaKahvista ollaan montaa mieltä- välillä ylistetään sen hyödyistä ja toisinaan taas kerrotaan syitä, miksi sitä pitäisi vältellä. Oli niin tai näin, niin omiin aamurutiineihini on jo pitkään kuulunut kuppi kahvia- useimmiten juon kupillisen Nespressoa, silloin tällöin luomu suodatinkahvia tai Bulletproofin, jos esimerkiksi ensimmäinen treenattavani on jo aamuseiskalta. Cappuccinolla herkuttelen silloin tällöin ja ehdottomasti parasta se on mantelimaidolla :) 

Kahvinjuontini rajoittuu useimmiten aamuun, sillä jostain syystä se maistuu kaikista parhaimmalta juuri aamulla- ja yksi kupillinen riittää. Silloin tällöin saatan juoda kupillisen  myös iltapäivällä, mutta useimmiten korvaan iltapäiväkahvini yrttiteellä tai energisoivalla "sienikahvilla", kuten esimerkiksi Four Sigma Foodsin Lion's Manella. 

Nyt testissäni on Four Sigma Foodsin syksyn uutuus "Chocolate Shot", joka oli rakkautta ensi siemauksella. Oi nam, kuinka hyvää- suklaa ja pehmeä pakurinmaku chilillä terästettynä. Kannattaa käydä I love me-messuilla kurkkaamassa Four Sigma Foodsin ständi :) 


2 kommenttia:

 1. Chilin ja suklaan yhdistelmällä ei kyllä voi mennä pieleen sitten millään!! Pitääkin bongailla testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei! Ihana yhdistelmä ja sopii hyvin herkutteluun :) Kuulin, että Ruohonjuuressa olisi jo myynnissä.

   Terveisin Heidi

   Poista