torstai 24. huhtikuuta 2014

Ten Minute Lunch #3 -Inspired by Laduree


Lounaaksi aiemmin tällä viikolla tein ruokaisan salaatin, joka sai vaikutteita Ladureen Salade Concordesta. Erilaisen salaatista tekee ohueksi juustohöylällä siivutettu kurkku, joka kääräistään rullaksi ja täytetään baby pinaatilla ja porkkanasuikaleilla. Ihastuin tähän asetelmaan Pariisin Ladureessa heti ensi silmäyksellä. Pienillä jutuilla saa kivaa vaihtelua arkeen. Matkoilla imenkin inspiraatioita niin keittiöön kuin treeneihinkin. 

Aito Salade Concorde on tehty kanasta, mutta omaani laitoin pinaattin ja porkkanan lisäksi savulohta, luomu kananmunaa ja halloumijuustoa, sekä koristeeksi päälle parsaa. Yhdistelmä toimi hyvin. Maistui ja piti kylläisenä myös nälkäisen miehen :) 

Tämänkin lounaan valmistus kesti alle 10 minuuttia- itse asiassa kananmunien keittoajan! Munien kiehuessa ehdin grillata halloumin, höyryttää parsat ja koota salaatin. Kastikkeita en juurikaan käytä. Mustapippuria ja munien päälle ripaus Kalaharin suolaa. Yksinkertaisen hyvää- Enjoy! 


Lunch earlier this week! I got the inspiration from Laduree's Salade Concorde, which trick is the cucumber wrapped around spinach and carrots. 

Usually it's made with chicken, but this time I fancied some salmon, eggs and grilled halloumi- topped with asparagus. Delish!

2 kommenttia:

  1. Ihana! Kuolasin kuvaa jo aiemminkin :) Terv. ingrid

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ingrid :)
      Hyvää helposti ja nopeasti!

      Aurinkoista perjantaita :)
      Heidi

      Poista