perjantai 24. tammikuuta 2014

Väsymystä, Treeniä ja Banaanipannaria :)


Onko muilla sellainen fiilis, että viikonloppu tulee todellakin  tarpeeseen? Itsellä ainakin tiedossa lepoa, hyvää ruokaa ja akkujen latausta. Mutta tässä vielä katsaus päivän treeniin ja herkkuun. Kuluttava työ vaatii hyvät herkut... Vai miten se nyt meni ;) 

Tällä viikolla omia treenejä on tullut vain muutama, lähinnä kävelyä ja pari salitreeniä (+ vedetyt kuulatunnit, vaikka tunnilla lähinnä vain näytän liikkeet ja muuten opastan ja korjaan tekniikoita), mutta siitä huolimatta olo on aika väsynyt. Päivät ovat venyneet superpitkiksi, aamu seiskasta kevyesti aina ilta ysiin asti. Eilen illallakin oltiin kotona vasta vähän ennen ysiä. Onneksi unenlahjat ovat sen verran hyvät, että joka yö tulee kuitenkin nukuttua vähintään se kahdeksan tuntia ja aamulla on taas levännyt olo. 



Tänään salilla tein kahden/ kolmen liikkeen pattereita ilman taukoja, neljä kierrosta ja kierrosten välissä vain pieni tauko. Sykkeet nousivat hyvin, eli tehokas kestävyys/ lihaskuntotreeni. Pattereihin sisällytin jo maastavetoa ja boxin päälle askellusta kevyillä tai ihan vain kehon painoa apuna käyttäen. Jalka tuntuu hyvältä, mutta vielä himmaillaan, ettei tule takapakkia. 

Päivän treeni sisälsi mm. maastavetoa, avustettua leuanvetoa, penkkipunnerrusta, boxille askellusta, yleisliikettä, wall ball... Ja keskivartalotreeniä. Tavoitteena on vahvistaa käsiä niin, että leuanveto ja käsilläseisonta sujuvat "kevyesti". Tähän hyvä treeni on alla olevassa kuvassa oleva jumppapallolla tehtävä liike! Omiin treeneihin kuluu kerralla max. 60-75 minuuttia. 

Aloita lankku-asennosta niin, että sääret ovat pallon päällä ja olkapäät suorassa linjassa ranteiden kanssa. Lähde tuomaan keskivartalon avulla palloa kohti käsiä, niin että nouset varpaille pallon päälle noin 90asteen kulmaan. Toista liike.







Välipalana tänään banaanipannarit! Herkullinen gluteeniton ja maidoton välipala myös niille, jotka ovat herkkulakossa. Luonnollista makeutta saat marjoista ja hedelmistä. Voit myös tarvittaessa lorauttaa päälle hunajaa.


Niin ja illalla leivottiin lasten kanssa pitkästä aikaa korvapuusteja- ihan sillä "aidolla" reseptillä. 


Nyt päivän hommat on tehty ja lösähdän sohvalle Dallasin maailmaan- ei tarvita kummenpaa aivotoimintaa, että pysyy mukana :D Mukavaa ja oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille :) Loppuun vielä vähän motivaatiota niille, jotka treenaavat viikonlopulla. 





6 kommenttia:

  1. Mä rakastan tuojotella sun ruokakuvia, aivan täydellisiä! :) Onko mulla menny sun banaanipannareitten resepti ohi? Vesi kielellä taas kattelen noita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Laura :) Itse asiassa en ole vielä pannarireseptiä blogiin laittanutkaan! Tarvitset vain 2munaa ja yhden kypsän banaanin, jotka mixaat blenderissä. Lisää ripaus suolaa ja vaniljaa, ja näihin laitoin vielä 1tl chian siemeniä. Paista miedolla lämmöllä kookosöljyssä. Kiva välipala ja menee kyllä ihan herkusta! Lisää vielä hunajaa päälle, jos haluat makeampaa.

      Mukavaa viikonloppua :) ja kiva kun kävit kommentoimassa!

      Heidi

      Poista
    2. No nyt onkin sit iltapala tälle päivälle tiedossa :p nam kiitti!

      Poista
    3. Mita tykkasit Laura? Aion tehda niita tanaan kuulatunnin jalkeen :) Nopeaa ja hyvaa :)

      Heidi

      Poista
  2. Tuo sun lettuannos kelpaisi ulkonäkönsä puolesta vaikka ravintolan ruokalistalle! Aivan superherkullisen näköistä :) Teetkö muuten avustettua leuanvetoa kuminauhalla vai laitteessa? Mä yritän pikkuhiljaa treenata mun ylävartalon voimaa niin, että jaksaisin joku päivä 5 leuanvetoa kehon omalla painolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiinuska :)
      Treenaan leuanvetoa seka laitteessa, etta kuminauhoilla. Treenaan leuanvetoa myos ihan oman kehon painolla, niin etta hyppaan tankoon, ja suorilla kasilla vedan ylos ja tosi hitaasti laskeudun alas… tasta on tulossa pian postausta.

      Mukavaa sunnuntaita ja tsemppia treenailuun! Kylla se viisi sielta viela kevyesti nousee :)

      Heidi

      Poista