perjantai 31. tammikuuta 2014

Miten opetella vetämään leukoja?


Leuanveto on monelle naiselle se inhokkitreeni salilla, mutta siinäkin kehittyy oikealla ja säännöllisellä treenillä. Apuna voit käyttää kuminauhaa, avustettua leuanvetolaitetta tai jos pääset jo yhden leun, voit testata alla olevalla videolla olevaa treeniä.... 

Hyppää tankoon ja vedä leuka, pysy hetki ylhäällä ja laskeudu hitaasti alas. Toista 3-6 kertaa, tai oman kunnon mukaan. Jos olet aloittelija, niin jo muutama kerta riittää alkuun. Tee treeni pari kertaa viikossa. Ja mitä enemmän hyppäät ja kädet ovat koukussa, sitä helpompi liike on. Omissa treeneissä yhdistän leuanvedon selkä/hauis-päiville, ja kotona on myös tanko, jossa vedän leuan silloin tällöin ohi mennessä ;) Video on todella lyhyt, mutta toivottavasti siitä kuitenkin välittyy mitä tarkoitan :) Pull-up is probably the exercise, that, especially, many women hates- it's pretty hard! But with right and constant exercises you will get the results. Most of the gyms has rubber bands, or pull up machines, but you can also try this exercise on my video! 


4 kommenttia:

 1. Leuanveto on vaikea laji. Kateellisena katson, kun omat pojat vetelee leukoja tuosta noin vain :) Oon myös päättänyt harjoitella, 1-2 menee jo :D Kiitos vinkistä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna,

   Niin totta. Kaikki on niin kiinni oikeasta tekniikasta... Mutta hyva juttu on se, etta siinakin kehittyy, kun vain malttaa treenata! Kylla sielta pian nousee jo ainakin nelja :) Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua :)

   P.S Taalla Helsingissa sataa lunta, toivottavasti saadaan pian kunnon ladut :)

   Heidi

   Poista
 2. Leuanveto on etunojapunnerrusten ohella yksi mun suosikkiliikkeistä, vaikkakin teen sitä vielä vahvasti avustettuna :) Etunojapunnerruksissakin lähdin liikkeelle kevennytystä, eli naisten versiosta, nyt menee jo 20 miestenpunnerrusta. Toivon, että kehitystä tapahtuu vähitellen leuoissakin :) Mukava tsemppipostaus tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Hienoa Tiinuska! Kylla sita tulosta alkaa nakymaan, kun vain sitkeasti jaksaa treenata nousujohteisesti :) Kiitos ja mukavaa lauantai-iltaa :)

   Heidi

   Poista