Eilinen lounas, ja myös tämän päivän tuleva illallinen, vilahtikin jo edellisessä postauksessa.
Porkkanatikkuja, vuonankaalia, täysjyväriisi/linssi/butternut squash- kurpitsa- sekoitus, kirsikkatomaattia, grillattua halloumia, avocadoa ja muutama saksanpähkinä. Värikäs ruoka houkuttelee syömään ja kaunis kattaus on puoliruokaa- arkenakin :) Ei vie kauaa asetella ruoka kauniisti lautaselle- silmänruokaa! Keskity syömiseen, pureskele ruoka kunnolla ja nauti siitä mitä syöt.
Buttrenut Squash kurpitsan (suomeksi myskikurpitsa) paahdoin uunissa (175c ) vähässä oliiviöljyssä ja päälle ripottelin Kalaharinsuolaa ja mustapippuria. Riisin keitin ohjeen mukaan. Punaiset linssit olivat valmiita luomu gogreenin linssejä, jotka huuhtelin ja laitoin kypsän riisin ja pilkotun paahdetun kurpitsan joukkoon. Seoksen maustoin vielä tuoreella mintulla ja Herbamarella.
Buttrenut Squash kurpitsan (suomeksi myskikurpitsa) paahdoin uunissa (175c ) vähässä oliiviöljyssä ja päälle ripottelin Kalaharinsuolaa ja mustapippuria. Riisin keitin ohjeen mukaan. Punaiset linssit olivat valmiita luomu gogreenin linssejä, jotka huuhtelin ja laitoin kypsän riisin ja pilkotun paahdetun kurpitsan joukkoon. Seoksen maustoin vielä tuoreella mintulla ja Herbamarella.
You already had a flash about my yesterday's lunch in my previous post. But here it comes with details.
Carrot sticks, mâché, brown rice/lentil and butternut squash mix, cherry tomatoes, grilled halloumi, avocado and few walnuts. Colorful food makes it more tempting and a nice setting makes it more attractive-even casual. Concentrate what you are eating, chew properly and enjoy!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti