maanantai 29. lokakuuta 2012

PEOPLE GETTING READY TO FACE SANDY...

                                                                             BREAD AILE...


                                                   ... AND BREAD


                                                      ... AND CRISPS


                                                         FRUITS...


                                                 ... AND MORE FRUITS!!!  

                                            AMERICAN HEALTHY DIET???? 
  
                                                  MORE FRUITS TO US! :)

Yon aikana vesisade ja tuuli ovat yltyneet melko kovaksi. Sade piiskaa ikkunoita ja tuuli tuivertaa ja tuntuu sisalle asti. Pahinta odotetaan kuitenkin vasta iltapaivaksi, jonka uskotaan jatkuvan aina keskiviikkoon asti. Tulvien odotetan olevan se pahin juttu... Mekin asumme aivan Hudson joen vieressa joten esimerkiksi auto oli siirrettava ylemalle tasolle.... 

Julkinen liikenne suljettiin eilen illalla kello 7 ja tanaan kaikki koulut ovat suljettu ja todennakoisesti myos huomenna. Ruokakaupat ovat lahes tyhjillaan, silla sahkokatkojen uskotaan kestavan myos paivista viikkoon. Vetta on hamstrattu pullokaupalla ja eilen kokkailin ruokia, joita on helppo syoda myos kylmana. Varauduimme myos ostamalla kynttiloita, tulitikkuja, taskulampun ja nostamalla kateista... Myos autossa tankki on taynna, jos on pakko lahtea kotoa.

No, kiva viettaa paiva yokkareissa pelaten lautapeleja ja leffoja katsellen (niin kauan kun sahkot viela paalla!) Ehka joutuu loput Suomi-suklaatkin syomaan ;)


Over the night the weather got really rainy and windy, but the worst is supposed to come only later this afternoon. Flooding might be the worst thing, especially cause we are living just right to the River Hudson!

Public transportation closed last night 7pm and all schools are closed at least today. Food stores are almost empty, because power might be off from days to weeks... We bought lots of water and yesterday I made some foods that are easy to eat even cold. We are also prepared with candles, matches, flashlights, cash...

Well, nice to spend the day in pyjamas playing games and watching movies (as long we have power!) 
Maybe we need to finish those chocolates from Finland too ;)  

  
                              

4 kommenttia:

  1. Mekin kaytiin just tossa meidan lahikaupassa ja leipa tuntuu kelvanneen kaikille, kasvikset ei niinkaan. More for us! :)

    Turvallista myrskynodotusta sinne!

    P.S. Kiva blogi! Itse olen kiinnostunut terveellisesta elamisesta ja tuo IIN kiinnostaa kanssa ja olen miettinytkin sinne menoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin!

      Meille tuli tunti sitten vapaaehtoinen evakuointi, mutta jaadaan kuitenkin kotiin, minne tassa oikein lahtis muutenkaan?? Vahan alkaa jannittaan kuinka hyvat rakenteet tassa talossa on, kun asutaan 100metria Hudson joesta... Onneks sentaan 9 kerroksessa...

      Kiitos! :) kiva, etta on lukijoita! Suosittelen kylla IIN:ia tosi paljon! Aivan huippu! Jos kiinnostaa niin laita meilia tuleen, Ystavantarjous voimassa viela reilun viikon! :) Kunhan nyt tasta ensin selvitaan! :)

      Poista
    2. Hei... nyt ma vasta huomasin kuka siella kirjoitti! Ma oon seurannu sun blogia jo pitkaan ja sain paljon vinkkeja sun blogista kun muutettiin tanne! :) Kiva!

      Poista
  2. Kiva jos on ollut hyotya! Laitan sulle mailia kohta!

    VastaaPoista