torstai 24. heinäkuuta 2014

Raikas KesäDrinksu



Huh hellettä! Hiki virtaa selässä ihan vain lattioita pestessä, mutta tätähän on toivottu :) Antaa paistaa vain, aina pitkälle syksyyn asti! 

Kuuman kesäpäivän viilentäjä syntyy vesimelonista, limestä, aloe verasta ja kookosvedestä. Ihanan raikas smoothie/mehu, joka on samaan aikaan sekä makea, että suolainen- mieleeni tulevat mexicolainen ystäväni, illanistujaiset ja guacamole :) Ystäväni tosin olisi terästänyt drinksua tequila shotilla :D

Aloe Veralla on suolistoa puhdistava vaikutus, ja se sopii hyvin ennen kaikkea urheilijoille, painonpudottajille sekä iho- ja suolisto-ongelmista kärsiville. Aloe Vera sisältää A, C, E ja B-ryhmän vitamiineja sekä mm. sinkkiä, seleeniä, kalsiumia, rautaa, magnesiumia ja kromia. 



Fresh summer smoothie/juice is made with watermelon, lime, aloe vera and coconutwater. It tastes sweet, but salty at the same time. Makes me think about my Mexican friend and her super yummy guacamole :) 


2 kommenttia:

  1. Mun täytyy ihan nyt kysyä, kun en tiedä :) mutta missä muodossa käytät tuohon sitä Aloe Veraa? Onko sitä olemassa jonain tippoina, vai kuinka? Kuulostaa meinaan ihan kokeiltavalta jutulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Käytän Aloe Veraa nestemäisenä, jota myydään pulloissa useimmissa hyvinvointikaupoissa, esim Life ja Ruohonjuuri, sekä verkkokaupasta ainakin Terveysmarketilla. Omani on Pure Aloen luomu Aloe Veraa, joka on litran pullossa. 600gr vesimelonia, 1 lime, 2 rkl Aloe Veraa ja kookosvettä. Ja mehusta tuli siis 2-3:lle.

      Kannattaa testata :) Oli tosi raikasta!

      Terkuin Heidi

      Poista