sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Morning Run- Be Present


Affirmation of the week: The meaning of life is not a question to be answered, but an event to be experienced.

Open your eyes and stop for the moment- be present. 
"Life is what happens to you, while you're busy doing other plans" John Lennon


Eilinen on mennyttä ja huominen vasta tulossa, mutta kuinka usein sitä huomaakin elävänsä mielessään jo huomista, seuraavaa viikkoa tai jopa seuraavaa vuotta. Odotetaan kesälomaa, joulua, matkaa jne, aika kuluu sykleissä, aina jotakin odottaen. Mielikuvilla luodaan kuvitelmia tulevista tapahtumista, esimerkiksi tulevasta lomasta. Mielen vaeltaessa muualla unohdetaan olla hetkessä, tässä ja nyt. Vaikka oikeastaan vain juuri sillä on merkitystä, mitä tapahtuu juuri nyt.

Aamulenkillä ihailin kaunista auringonnousua, kuuntelin meren kohinaa ja otin valokuvia. Rakastan valokuvaamista, mutta aivan liian harvoin tulee kuvattua oikein kunnon kameralla (nämäkin kuvat on tosin otettu ihan vain kännykällä). Valokuviin on kiva ikuistaa tärkeitä hetkiä ja upeita maisemia- yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvien avulla myös muistuu mieleen asioita ja hetkiä, jotka saattavat muuten olla unohduksissa. 

Aamusta ranta oli vielä tyhjä, mutta myöhemmin rantabulevardi täyttyi innokkaista lenkkeilijöistä, niin paikallisista kuin turisteistakin. Kuinka paljon positiivista energiaa voikaan saada jo pelkästään auringosta! 
Aurinkoa kaikkien päivään :) 

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Aurinkoa riittää nyt joka puolella :) terv.ingrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingrid :) Ihanaa, että joka puolella paistaa aurinko. Kyllä se niin tuo positiivista energiaa, saa tarvittavat D-vitamiinit ja jaksaa taas pitkän talven yli. Oikein aurinkoista viikkoa sinulle :)

   Heidi

   Poista