keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Back to Reality

Pehmeä lasku arkeen. Akut ladattu ja vielä tämäkin viikko lähes kokonaan lomaa, vain muutama tapaaminen kalenterissa. Ihanaa, että täällä Suomessakin aurinko paistaa oikein lämpimästi. Aamulenkillä fiilistelin kauniissa merimaisemissa- home sweet home :)

Ensi viikolla olen lomalla vielä alkuviikon, mutta keskiviikkona 30.7 treenataan taas tuttuun tapaan Haukilahdessa aamu- bootcampillä kello 7.15- 8.15. "Morning Glory Bootcamp:llä" kehoa herätellään uuteen päivään monipuolisella 45 minuutin kiertotreenillä kehonpainoa, TRX-naruja, hyppynarua, palloa ja kahvakuulaa apuna käyttäen. Tunnin lopuksi lasketaan sykkeet ja rauhoitetaan sekä keho, että mieli joogaamalla kauniilla rantakalloilla. Aamutunnit jatkuvat ainakin koulun alkuun asti. Aamutreenejä on mahdollista järjestää myös muualla päin Helsinkiä/Espoota esimerkiksi kaveri/työporukoille. Hyvä aloitus työpäivään heti aamusta. Lisätietoja heiditainio@aol.com

Torstaina 31.7 vietetään "treeni-iltaa" Kalastajatorpalla kello 17.30- 21.00. Muutama paikka enää vapaana, pidä kiirettä, jos haluat mukaan heiditainio@aol.com

Somatic Studion kahvakuulatunnit alkavat maanantaina 11.8. Tunnit ovat maanantaisin ja torstaisin kello 16.45- 17.45. Westendin ulkokuulatunnit hiiralantiellä, Westendin koululla, jatkuvat läpi syksyn maanantaisin kello 18.30 niin kauan kuin säät sallivat. 

Syksyllä alkavat taas myös hyvinvointipäivät, sekä uutuutena Wellness Workshopit, jotka järjestän yhteistyössä hyvinvointi- ja kauneusalan asiantuntijan kanssa. Päivistä tulossa infoa elokuun alussa.

Talven pimeinä iltoina on kiva muistella aurinkoisia valokuvia :) Alla vielä muutama kuluneelta viikolta. 




2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo sun "reality" kuulostaa aika ihanalta! :) Mä ihan salaa haaveilen myös tekeväni jossain vaiheessa elämääni käännöksen ja suuntavani jollain tavalla hyvinvointialaa kohti. Katsotaan löytykö se suuri rohkeus sieltä vielä joskus... Kivoja kesäkuvia myös! Ihanaa, että olet onnistunut siirtämään liikunnallisen elämäntavan iloa myös lapsiisi :) Mukavaa arjen uutta alkua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiinuska :) Ja mun mielestä "reality" on myös mukavaa! Juuri sellaista millaiseksi sen itse tekee :)

      Haaveita ja unelmia on hyvä olla ja askel askeleelta mennä niitä kohti. älä pelkää toteuttaa unelmiasi :) Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua. Nautitaan näistä kauniista ilmoista :)

      Heidi

      Poista