perjantai 25. heinäkuuta 2014

"Hot Kuulaa" kotipihassa



Kesätreeni on helppo yhdistää hyötyliikuntaan. Eilen esimerkiksi ruohonleikkaaminen toimi tehokkaana alkulämmittelynä ennen omaa ulkokuulatreeniä :) Nyt kannattaa nauttia kauniista kesäpäivistä ja maksimoida D-vitamiinien saanti. 

Yleensä käytän treeneissä ajastimena gym bossia, joka piippaa, kun on aika vaihtaa liikettä, mutta tällä kerralla teinkin kahta liikettä vuorotellen yhden biisin ajan. 15 toistoa/liike ilman taukoja. Biisien välillä vain pieni palautus ennen seuraavia liikesarjoja. Tosi kivaa vaihtelua treeniin, varsinkin kuin vain harvoin treenaan musiikin kanssa. Valitse mieleisesi musiikki, jossa on mukaansa vetäväisevä tempo. Muutama biisi oli sen verran lyhyt, että tein esim 2:sen ja 3: sen kahteen kertaan. Aikaa koko treeniin meni vain 30 min ja se on helppo tehdä missä vain. Treeniin tarvitset vain kahvakuulan.  

Alla oleva treeni syntyi ex-tempore hatusta treenin aikana. 

2 biisiä alkulämmittelynä; vartalon- ja pään ympäri pyöritykset, etuheilautus variaatioilla, kyykkyjä, askelkyykkyjä jne. 

1 Sumokyykky kuulalla & Yhdistelmäliike (hauiskääntö/ pystypunnerrus/ ojentajat)

2 Askelkyykky taakse + hauiskääntö & Istumaannousu + Russian twist & Lantion nostot x 2

3 Yhden jalan Maastaveto kahvakuulalla & Punnerrus (kuva, valitse tasosi) x 2

4 Etuheilautus & Kyykky + hauiskääntö/ pystypunnerrus

Muistakaa juoda paljon ja pitää vesipulloa kassissa, tai ainakin mukana treenatessa! Jos pelkkä vesi ei maistu, voi vettä "maustaa" esimerkiksi hedelmillä tai sitruunalla. Myös kookosvesi on erinomainen nesteyttäjä. 
                                 








                                     Nämä biisit ainakin toimivat hyvin ja treeni kulki kuin siivillä :) 

                                                Happy Workout! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti