sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Snapshots


"Love the life you live. Live the life you Love." Bob Marley 

                        Tavoittele unelmiasi ja elä elämäsi niin kuin haluaisit. 

Usein kuvitellaan, että "täydellinen" elämä on yhtä hymyä ja onnellisuutta, mutta tosi asiassa elämään kuuluvat kaikki tunteet. Taito on näyttää tunteet myös silloin, kun on surullinen tai vihainen. Taito on myös oivaltaa, että onnellisuus koostuu pienistä asioista ympärillämme. 

Pieniä, isoja ilon aiheita viime viikolta... 



*Aamupala ja aamu-uinti. Nautin rauhallisista aamuista päivän lehden ja aamupalan parissa. Arjen luksusta on pulahtaa aamu-uinnille. 




* Sauna, Luonto ja Järvimaisema. Mökillä mieli lepää ja keho rentoutuu, aika pysähtyy. Ei ole kiire minnekään. Kukkapenkkien kitkeminen menee meditaatiosta. Toisaalta olen kuitenkin kaupunkilainen ja kaipaan actioniä ja vilinää. * Sneak Peak Raakaruoka-iltaan. Asiakkaan toiveesta teimme saman illan aikana raakakakkua, raakasuklaata, mantelimaitoa, sekä viher- ja marjasmoothieta. Ensin tietenkin kahvakuulailtiin :) * Live Fearless. Niken treenipaita on kivan pirtsakka ja motivoiva! * Lounas maistuu paremmalta ystävän seurassa :) Silvopleen kasvisruoka ei petä! * Kesä & Mansikat <3. * Mansikkaista Chiapuddingia. Toimii. Helppo väli- tai aamupala. * Feeling like a kid, aamulenkillä. Tällä viikolla tein vain yhden juoksulenkin. Lepoa jalalle. * Pizza Perjantai, I love Pizza! Itse tehty on parasta, saa laittaa päälle kaikki omat herkut; pinaattia, vuohenjuustoa, rucolaa, mansikkaa ja pinjansiemeniä. Pohja on täysin gluteeniton ja reseptin jaan täällä blogissakin vielä jossain vaiheessa. (Löytyy jo Instagramista heidionthego) Helsingin parhaat pizzat saa Skifferistä. * Onnea vielä uusille ylioppilaille! 


                                Mikä/mitkä asiat tekivät sinut onnelliseksi? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti