tiistai 3. kesäkuuta 2014

Overnight Oats & Morning Glory BootcampKiireisen aamun pelastaa jo illalla valmistettu aamupala- overnight oats, joka on periaatteessa raakapuuron, chiapuddingin ja Bircher myslin sekoitus! Parhaat palat jokaisesta :) 

Harvoin seuraan reseptejä kirjaimellisesti, vaan yleensä improvisoin ja laitan ruokiin sitä, mitä kaapeista sattuu sillä hetkellä löytymään. Pakkasessa on lähes aina marjoja, pöydällä hedelmiä ja nyt tuoreita marjojakin, mm.kirsikoita. Myös gluteenittomat kaurahiutaleet ja chiansiemenet kuuluvat kaappien vakiovarustuksiin. Ne toimivatkin pohjana tälle aamupalalle.                                    OverNight Oats

                                                 1 dl Kaurahiutaleita
                                               reilu rkl Chiansiemeniä
                                         tl Rusinoita/Gojeja/Mulpereita
                        Siemeniä esim. Auringonkukan- ja Kurpitsansiemeniä
                                              1 1/2 dl Mantelimaitoa

Sekoita ainekset kippoon ja aamulla "puuro-pudding" on valmista lusikoitavaksi. Voit tehdä puuro-puddingin valmiiksi myös säilytysrasiaan, joka on helppo ottaa mukaan työpaikalle. Jos nautit aamupalan kotona, voit tehdä kerroksia tuoreesta mangosta ja banaanista. Kirsikkana puuron päällä kirsikka :) 

Aamupala sopii hyvin myös painonpudottajille; chiassa on paljon hyviä rasvahappoja, omega3:sta sekä proteiinia. Painonpudottajan tulisikin muistaa ruokavaliossa myös riittävä hyvälaatuisten rasvojen, samoin kuin proteiinien saanti. Myös mantelit ovat hyvä proteiininlähde, joka pitää verensokerin tasaisena. Hiilihydraattia taas saadaan marjoista, kaurasta ja kohtuudella myös hedelmistä. 

HUOMIO! Muutoksia kuulatunteihin! Westendissä ulkokuulaillaan normaalisti MAANANTAISIN KELLO 18.30, mutta perjantain tunti siirtyy tästä viikosta lähtien TORSTAILLE KELLO 17.30. Yleisön pyynnöstä aloitetaan uutena tuntina "Morning Glory Bootcamp" KESKIVIIKKO AAMUISIN KELLO 7.15 Westendin rannassa (mahdollisesti tulossa tunti myös kello 9.30, jolloin on helppo ottaa lapset mukaan). BootCampiltä saat loistavan aloituksen päivääsi olitpa sitten lomalla tai töissä. Treeni vedetään lähinnä omaa kehonpainoa apuna käyttäen, mutta silloin tällöin treenissä mukana myös kahvakuulat ja TRX-narut. Hinta 10e/krt tai 5x 40e. Ilmoittautumiset ja lisätiedot heiditainio@aol.com. 
Savior of the busy mornings are overnight oats! Prepare your breakfast the night before and when you wake up, your breakkie is ready to eat! Just mix 1 dl of gluten free oats with tbsp of chia seeds, tsp of raisins, gojis, mulberries and some seeds with 1 1/2 dl of almond milk, and let it stay in the fridge till you wake up. So easy, and so yummy :) Enjoy your stress free morning! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti