tiistai 2. huhtikuuta 2013

Paluu arkeen...

Paluu arkeen tapahtui yhta nopeasti kuin lomalle lahtokin! Ei muuta kuin kuulat esiin, ohjelmien suunnittelua, sahkoposteja, salille, smoothien tekoon jne. Lomalle on aina kiva lahtea, mutta tykkaan kylla niista arjen rutiineistakin. 

Kaikkia ihania herkkuja tuli maisteltua ja levattyakin tuli oikein kunnolla! Loma sattuikin hyvin juuri mun kevyemmalle treeniviikolle. Nyt on akut ladattu, ja suunnitelmissa olisi aloittaa juoksemaan saannollisemmin ja harkitummin. Samalla salitreenit vahenevat siihen 2krt viikko ja joogassa yritan kayda ainakin kerran viikossa... riippuen miten aika riittaa. Jooga tekee vaan niin hyvaa seka keholle, etta mielelle! 

Nyt kevaalla olisi myos hyva aika pitaa pieni kevat detox! Ihan mehukuurille en pysty, silla aktiviteetteja on sen verran paljon, etta energiaa tarvitaan. Lahinna mietin kasvisruokailua  ilman maito- ja vehnatuotteita, kahvia ja sokeria. Eli mahdollisimman puhdasta ruokaa; paljon kasviksia ja hedelmia, pahkinoita ja siemenia, hyvia rasvoja (esim avocado) ja proteiinia esim quinoasta... Detox on hyva aloittaa jo pikku hiljaa etukateen, ettei kerralla jata kaikkea pois, nain valtytaan ikavilta sivuoireilta, esimerkiksi paansarylta! 

Jos kiinnostuit "kevatsiivouksesta" tai elamantapamuutoksesta, niin ota yhteytta ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva ruokavalio-ohjelma! Viela on kesaan aikaa...  tehdaan terveellisesta ruokavaliosta elamantapa. Ja se ei todellakaan tarkoita salaatinlehdella elamista, kalorinlaskentaa tai jatkuvia kieltaytymisia! Voit meilata mulle  heiditainio@aol.com

Tassa kuitenkin viela parhaita paloja Tukholmasta. Syyskuussa sitten uudelleen, ilmoittauduin nimittain Tukholman 1/2 maratonille! Onko muita Tukholmaan lahtijoita?



view from the hotel room

The best dish of this trip!




Too much coffee...

... But lots of healthy yummy foods too!

Raw cacao ball from Blueberry :)

Back to normal happened as fast as the holiday started! Kettle bells ready, planning, programs for the clients, e-mails, gym, smoothies... It's so nice to have a break, but it's always nice to come back to home too!

This holiday couldn't come any better time... I ate well, and just relaxed, and it happened to be my easier exercise week too! Back in action now... I am planning to start my spring adding more running, gym 2x week and yoga at least once a week, depending how much time I will have! Yoga is just so good for the body and mind!

Spring time is so good for cleansing too... I am not able to do juicing, cause I am too active for that. I need energy for my exercises and the clients as well. But I will def have a detoxing; avoiding dairy, wheat, sugar and coffee! So basically eating lots of veggies, fruits, nuts and seeds, good fats (avocado) and good proteins like quinoa! Detox is good to start step by step, so you will avoid all the side effects when body is cleansing (like headaches).

If you are interested to have a "spring cleanse" or just to get healthier, email me heiditainio@aol.com
I will plan you a program that best suits YOU! And don't worry, its not only about eating lettuce or counting calories! 

2 kommenttia:

  1. Pidän blogistasi ja asenteestasi tosi paljon. Liikun itsekin säännöllisesti ja monipuolisesti ja blogisi auttaa myös pitämään liikkumismotivaatiota yllä. Innostus tarttuu siis :) Ainoa miinus on, että viljelet huutomerkkejä aika runsaasti, joten lukijalle tulee tunne huutamisesta. Lopuksi vielä, löytyykö sivulta hyviä flunssankarkotusvinkkejä? Kiitos ja ihanaa kevättä sinulle!
    -Emilia

    VastaaPoista
  2. Moikka Emilia!

    Kiva kun kavit kommentoimassa. Niinpas nakyykin olevan huutomerkkeja tassakin postauksessa heh... Taytyykin kiinnittaa enemman huomiota. Kiitti kun vinkkasit, aina ei huomaa omia virheita.

    Flunssaan auttaa ainakin inkivaari ja oregano oljyn olen todennut super tehokkaaksi. Ostin Oman pulloni jenkeista, mutta saattaa loytya myos taalta luontaistuotekaupoista. Se on ihan super tehokas

    Kivaa kevatta sinullekin Emilia :)

    VastaaPoista