torstai 4. huhtikuuta 2013

Torstain touhuja

Hyvin nukuttu yo takana. Illan joogat vaikuttivat positiivisesti myos unenlaatuun, enka herannyt yolla kertaakaan! Lomalla aina vahan rahjaantyy, vaikka myohaan ei edes valvottu. Sen sijaan kaveltya tuli niin paljon, etta jopa mulla pakijoissa tuntuu... ehka pitaisi kavella useammin muillakin kengilla kuin lenkkareilla :)

Tanaan onkin edessa kunnon vauhtipaiva. Salia, ruokaohjelmia ja uuden asiakkaan kanssa aloitetaan salitreenit. Aamu alkoi pitkasta aikaa puurolla ja verigreipilla. Verigreippi on ihanan raikasta, ja taman aamun greippi olikin todella mehukas... ja kivaa vaihtelua appelsiinille, Nam! Nailla jaksaa painaa... :)



Smoothie lahti tietenkin mun mukaan... Tanaan blenderiin meni 1/2 banaani, pakastemansikoita, mitallinen Sun Warriorin vaniljaproteiinia ja vetta. Nyt kun jenkeista tuli muuttokuorman mukana tata Sun Warriorin proteiinia, niin vaihdellen kaytan tata ja Puhdistamon riisiproteiinia. Mun mielesta molemmat ovat tosi hyvia, eika jauhoisuus maistu lapi, kun laittaa marjoja tai/ja baanaania joukkoon. Sun Warrior on vaan taalla Suomessa niin kallista...






Well rested! Last nights yoga had a good effects on my sleep too, and I didn't woke up during the night at all. 

Today, it's going to be a busy day; gym, nutrition programs and a meeting with a new client in the gym. To make most of it, I started my day with a porridge and a blood orange. This one was so juicy and fresh. I could squeese the juice out of it... and a nice change for orange.

Smoothie came with me, of course! Today's smoothie was really simple; just 1/2 banana, some frozen strawberries, 1 scoop of Sun Warrior protein powder and water. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti