tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kevaisissa fiiliksissa :)

Ei sitten onneksi se takatalvi tullutkaan, ja toivottavasti ei enaa yritakkaan tulla... Niin ihanan kevaista oli taas tanaan iltapaivalenkilla Toolon rannassa. Paljon oli muitakin reippailijoita nauttimassa aurinkoisesta saasta. 

Tanaan on koko paiva mennyt enemman ja vahemman sisatiloissa opiskelujen, toiden ja kahvakuulailun parissa, niinpa oli kiva kayttaa hyodyksi lasten treeniajat, ja kayda heittamassa pieni lenkki. Kylla se raitis ilma vaan tekee niin hyvaa seka keholle, etta mielelle. Aivan eri reippailla ulkona kuin sisatiloissa! Toivottavasti huomennakin on kiva ilma, silla suunnitelmissa olisi vetaa kunnon makitreenit...

Lenkin jalkeen maistui ruokaisa salaatti vuonankaalista, kesakurpitsasta, parsasta, aurinkokuivatusta tomaatista, fetasta ja tonnikalasta + porkkanakrakkeria, jota ostin joogafestivaaleilta. Helppoa ja hyvaa:)






I am so glad that the winter didn't come back! It was so warm and nice again today, when I was walking in Toolo. So many other people were there too, to enjoy the beautiful weather.

Today I've spent my day more or less indoors, studying, working and planning kettle bell classes. So I was happy to spend my afternoon outdoors, while kids were in their hobbies. Exercising outdoors makes me feel so good, both mind and body. 

After exercising I had some salad with mache, zucchini, broccoli, sun dried tomatoes, feta and tuna + on the side some carrot crakers from the jooga festival. So easy and good :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti