perjantai 19. huhtikuuta 2013

Happy Days :)

Ihan alkuun haluan todeta, ettei tama mun superlatiivien viljely kuulosta ihan allo siirappiselta, niin alkuviikko mentiin tosi kiireella! Opiskelu, tyo, koti, perhe ja vapaa-aika on valilla vaativa yhtalo, ja aina kaikki ei mene ihan putkeen ja suunnitelmien mukaan... Keskiviikkona tentti aiheutti pienta stressin poikasta, ja viela kun kotiavaimetkin jaivat sisalle juuri kriittisella hetkella... Kaikilla on valilla niita ei-niin-kivojakin-paivia, mutta ei keskityta negatiivisiin juttuihin, blogin ideana on kuitenkin keskittya niihin positiivisiin asioihin ja tuoda hyvaa mielta :)

Eilen oli siis tosi kiva paiva! Aamu alkoi Happy Birthdaylla ja aamupalla sangyssa, kun pikku prinsessa juhli syntymapaiviaan. Ja kylla, meilla syotiin myos kakkua, ja olikin oikein hyvaa :)

Viimeiset pari viikkoa on mennyt taysin tenttiin keskittyen, mutta eilen sain onneksi suoritettua viimeisenkin tentin, ja nyt on sitten diplomi taskussa. Nyt opiskelut ovat  vahaksi aikaa  mun osalta opiskeltu, ja nyt keskitytaan toihin... Tanaan toivottavasti opin viela paljon uutta, silla osallistun hyvinvointi-seminaariin, Professionals Wellbeing-foorumiin Hannan kanssa, joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Lisatieto on aina tervetullutta ja kiva nahda erilaisia/ uusia nakokulmia tai ehka jotain jo ennestaankin tuttua :) Kiva muutenkin viettaa paiva samanhenkisten ystavien kanssa, ja jakaa kokemuksia.

Eilisen tentin jalkeen laitoin saman tien lenkkarit jalkaan ja heitin reippaan juoksulenkin. Mulle juoksu on samalla rentoutumista ja saa heittaa aivot narikkaan ja miettia ihan muita juttuja. Aurinkokin paistoi viela siina vaiheessa lampimasti. Ilma on ihan selvasti lammennyt, vaikka iltapaivalla satelikin vetta. Takki paalla tuli ihan kuuma ja kohta voikin juosta jo ilman takkia ja vaihtaa trikootkin lyhyempiin :) Talin portitkin oli suljettu eli hiihtokausi on taalla etelassa ohi, tai onhan se nyt ollut jo jonkun aikaa...

Illalla saimme viela ihania ystavia kylaan, joiden seurassa saimme hyvat keskustelut aikaiseksi liikkumisesta/urheilusta lasten kanssa. Pienten lasten kanssa se on ehka hankalampaa, mutta ei mahdotonta... Tasta aiheesta tulossa oma postaus.

Nyt seminaari kutsuu. Kivaa perjantaita kaikille :)





1 kommentti: