perjantai 5. huhtikuuta 2013

Paivan 1/2 mara done!

Tanaan oli treeniohjelmassa viikon pitka lenkki. Alkuviikosta tein jo kevyemman lenkin ja intervallit. Yleensa juoksen pitkan lenkin viikonloppuisin, mutta talla viikolla viikonloppu on niin taynna muuta ohjelmaa, etta oli hyva juosta se alta pois jo nyt.

Tarkoituksena oli juosta noin kaksi tuntia leppoista vauhtia, noin 20km ja 2h. Aika hyvin pysyin suunnitelmissa, tosin matkalla paatin, etta viimeiset 5km juoksen 1/2 maraton vauhtia, eli 7.40min/maili... en nyt muista kilometrivauhtia, mutta 7.40min/maili vauhdilla 1/2 maraton menisi siihen 1.40. Eli aika kovaa vauhtia juoksin viimeisen vitosen! 

Olo "maalissa" eli kotona olikin aivan rattivasynyt. Ma oon ehka vahan hullu, kun tykkaan testata mun aarirajoja, ja menna verenmaku suussa meiningilla... Mutta jos haluaa kehittya, niin on tultava pois sielta mukavuusalueelta. "Kisoissa" on sitten helpompaa, kun tietaa jo vahan milta tuntuu, kun mennaan kovaa ja tuntuu ei niin kivalta... ( Mutta hei, kaikenlainen liikkuminen on hyvasta, eika kaikkien tarvitse tahdata jonnekin. Liikkumisen pitaa olla kivaa, eika siita saa tulla suorittamista. Kaikki tyylillaan!)

Nyt olo on kuitenkin ihanan raukea. Palautusjuomaksi kookosvetta ja ISO lounas. Onneksi eilista iltaruokaa jai viela tallekin paivalle; lohta ja uunijuureksia raejuuston kanssa, ja ihanan tuoretta kauraleipaa... Hetki aikaa palautua ennen paivan "lenkkipalaveria". Onneksi mennaan ihan kavellen, ja ehka paadytaan viela iltapaivakahvillekin! :) Tasta voi viikonloppu alkaa! 


Good breakfast before my long run



Ups! I must been really tired, cause I didn't even
notice that the pic came up side down :) Just under 2hr
1/2 marathon 13.1m= 1/2 marathon



Today I did my long run. Usually I do it on sundays, but this weekend I am going to be so busy, that it was better to get it away. I've already done my easier run and intervals, so the weekend is going to be just easy.

My plan was to run easy 2h and 20K, but in a half way I decided to run the last 5K in competition speed, 7.40min/mile. If I can keep running that speed all 1/2 marathon, it will go under 1.40... not going to be easy! In the end, I was feeling so tired... I must be a bit mad to push myself so hard, but I think that you need to come out of the comfort zone, if you want to get better! But hey, everyone doesn't have to be as competitive, its just good to do any kind of exercises and not to take it too seriously! As long its fun and you enjoy it, it's all that matters!

Now I am feeling so relaxed. As a recovery drink, I had some coconut water and then after a shower big lunch! I am glad that I made some extra dinner last night, so I had the left overs as a lunch; some salmon, oven roasted veggies, cottage cheese and some fresh oat bread from the bakery... mmmm A bit time to recover before today's "walking meeting"! I am glad that we are just walking, and might end up having a coffee too... nice start for the weekend.

4 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä ärsyttävän reipas! ;)
    Hienoa! Kai se on itsekkin vääntäydyttävä lenkille. Mä tosin taidan aina pysyä juurikin siellä "mukavuusalueella".. Mukavaa viikonloppua!

    Hanna

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Kiva jos saan tsempattua muitakin lenkkeileen! Mutta tosiaan, kaikki tyylillaan. Ma olen kilpaillut pienesta pitaen, eli tottunut kovaan menoon. Nyt tosin kilpailen ihan vain omia aikoja vastaan, ja se siita tekeekin kivan, kun ei oo liian totista!

    Kivaa viikonloppua sullekin Hanna :)

    VastaaPoista
  3. Juu, munkin piti kirjoittaa, etta sa olet kylla aika mimmi ;-) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista