torstai 4. huhtikuuta 2013

"You're not perfect- And that's just perfect!"

Ihanan aurinkoinen iltapaiva jalleen kerran. Ei muuta kun lappari ja muistiinpanovalineet ulos, ja parvekkeelle opiskelemaan tulevaan tenttiin (viimeiseen!!). Paivan aiheena oli markkinointi, mutta viimeinen luento oli niin mielenkiintoinen, etta aika meni ihan 
hujauksessa ja aurinkokin alkoi jo laskea...



Viimeisen luennon aiheena oli Marilena Minuccin "You're not perfect- And that's perfect". Luennolla kaytiin lapi sita, mika saa meidat tuntemaan, etta emme ole tarpeeksi hyvia. Miksi ajattelemme, etta emme kelpaa juuri sellaisina kuin olemme? Miksi kuvittelemme, etta sitten kun .... kaikki tykkaavat minusta enemman? Miksi valitamme niin paljon, mita muut meista ajattelevat? Miksi emme voi olla tyytyvaisia juuri sellaisina kuin olemme, ja jos emme ole tyytyvaisia, niin onko jotain mita sen eteen voitaisiin tehda? 

Kaikki lahtee siita, etta hyvaksymme itsemme juuri sellaisina kuin olemme, myos ne virheetkin. Miten voimme odottaa, etta muut rakastavat meita, jos emme edes itse rakasta itseamme? Tama aihe saa miettimaan...


Wollen socks on! Winter and summer...

I keep saying this over and over again, but the weather just is so beautiful! So today, I took my laptop, notebook and pens to study on the balcony, last exam is coming soon... Today's topic was marketing, but the last class was so interesting that I didn't even notice that sun was going down.

Last class was Milena Minucci's "You're not perfect- And that's just Perfect!". She went through about what makes us feel, that we're not good enough. Why we are thinking that we are not good enough just as we are? Why we are trying to please other people? Why we think that, then when I.... everybody will love me more. How can we except other people to love us, if we don't even love ourselves? Lot to think about...

4 kommenttia:

  1. Niimpä! Miten se onkin helppoa sanoa toiselle, että olet hyvä juuri tuollaisena. Mutta silti on turhan kriittinen itseään kohtaan.

    Kuullostaa kyllä hyvältä luennolta ja sellaiselta, joka pistää ajattelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna niin totta! Valilla kun katsoo vanhoja kuvia, niin muistelee, etta miksi tuolloinkin olin niin tyytymaton itseeni, ja nyt MONTA vuotta myohemmin ihmettelee miksi? Kaippa ihmisen perus luonteeseen kuuluu tietynlainen tyytymattomyys itseensa... mutta kun on oikeat ihmiset ymparilla, niin itsetunto kohenee eika ota niita virheitakaan niin vakavasti!

      Tanaan luennot jatkuu... naa on kylla tosi mielenkiintoisia! Mielekasta opiskelua :)

      Poista
  2. Jokainen auringonsade tahan aikaan vuodesta on niin tervetullut. Terkkuja Seattlesta! Tulin tanne Maken mukaan sen tyomatkalle ja on ollut tosi kivaa. Ihanaa olla turistina pitkasta aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa, kun paaset matkustaan! Nauti!
      Joo taalla on ollut ihan mieleton kevat... ihanaa kun tulee kesa :)

      Poista