torstai 18. huhtikuuta 2013

Kookosvetta ja hirssipuuroa...

... naita join ja soin eilen Hot Core-tunnin jalkeen! Heti tunnin jalkeen juon tosi paljon vetta ja kookosvetta, ja sitten kotona syon jotain suht nopeasti valmistuvaa... eilen teki mieli hirssipuuroa, jonka valmistus haudutuksineen tosin kestaa sen puolisen tuntia. Odotus on kuitenkin sen arvoista! 

Valmiin hirssipuuron joukkoon laitoin hieman soijamaitoa, 1/2 banaanin, pari ruokalusikallista pakastemustikoita (suomalaisia! ), muutama saksanpahkina, kanelia ja lusikallisen maapahkinavoita. Jos et ole viela testannut hirssipuuroa, niin nyt testiin! Mmmmm, kyllapa maistui hyvalta joogan jalkeen :)




Coconut water and millet porridge... that's what I had last night after Hot Core- class. After the class I try to drink lots of water and a can of coconut water. Coconut water is the best recovery drink! Later at home I make something quick and easy... last night I had some millet porridge, even though it takes half an hour to cook. But it's worth to wait :) 

With the porridge I had some soy milk, 1/2 banana, few spoonful of frozen blueberries, few walnuts, cinnamon and some peanut butter! Mmmm this was just what I needed... :)

2 kommenttia:

  1. Nam, kuullostaa hyvalta! Mutta enta toi peanut butter? Niissahan on usein paljon transfats? Pitaa kait olla aika tarkkana brandin kanssa. Mita sa kaytat?

    VastaaPoista
  2. Sita se olikin! Joo, ei kannata ihan mita tahansa Nutellaa kayttaa! Mulla on Bionan luomu peanut butteria, ja tassa ei ole kaytetty mitaan muuta kuin luomu maapahkinaa! Ei siis mitaan lisaaineita rasvan kovettajia jne. Kaytan tata muutenkin vain silloin talloin, eli ei siis ihan paivittaiskaytossa! Mutta hyvaa on, ja pienikin maara riittaa! Kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista