lauantai 6. huhtikuuta 2013

Viikonlopun herkut...

Eilen, viela endorfiinien huumassa, loysin sen taydellisen lenkkariparin... ja viela pinkkeina :) . En tieda miksi, mutta aikaisemmin nama Niken free tossut eivat ole olleet hyvat mun jalalle. Nyt kenka kuitenkin istui jalkaan taydellisesti! En ole viela varma kaytanko naita juoksussa vai ihan vain "parempina" tossuina kavelylenkeilla. En haluaisi, etta nama ovat viikon paasta ihan mutaiset... Eilen tossut paasivat heti testikayttoon paivan "palaveriin". Hyvin toimii, ja koko on just perfect :) 

P.S Stockalla nama ovat kanta-asiakaskortilla tarjouksessa 85e!






Toinen viikonlopun herkku on mun lemppari salaatti... Grillattua vuohenjuustoa toastin paalla, tuoreita viikunoita, vuonankaalia ja saksanpahkinoita, nam!



Yesterday, still on high endorphins, I found the perfect pair of trainers (and in pink!). I don't know why, but before these Nike free's haven't really fit me well... but now it's just perfect! I think, that I will rather use these as "a better" pair just for walking. I don't want these to get all muddy! Yesterday these had a "drive in" in "walking meeting". Works well, and the size is just right.

Another weekend treat was this warm goat cheese salad... goat cheese on top of toasted bread, fresh figs, mache, walnuts, mmmm

3 kommenttia:

  1. noi on oikeet karkkikengät ! omien täydellisten lenkkareiden metsästys on vielä käynnissä, mutta samantyyppisiä olen kuolaillut ;)

    VastaaPoista
  2. Naa on ihanat... taytyy vaan saastella hyville ja kuiville ilmoille, ettei heti mene kurasiks ;)

    VastaaPoista