maanantai 22. syyskuuta 2014

Insta Moments



1. Smoothie päivässä! Lempparini tällä hetkellä marjaiset proteiinismoothiet chialla ja mantelimaidolla, nam! 2. Treenattavien kanssa treenataan yleensä aina ulkona, kun se vain on mahdollista. Raikas ilma on parasta sisällä istutun työpäivän jälkeen. 3. Proteiinipatukka toimii välipalana kiireisinä päivinä. Niistä yksi suosikkini on Bounce ja maapähkinänmakuinen "Protein Blast". Tässä matkalla hyvinvointi-iltaan puhumaan proteiinien tärkeydestä ruokavaliossa :) 

4. Auton takarontti on täynnä kahvakuulia, ja ohjattuja tunteja vedän tällä hetkellä 6 viikossa. Omia lihaskuntotreenejä ei enää juuri tarvita. 5. Viikonlopun aamupalalla banaanipannareita 6. Tiistaisin vedän dynamic joogaa pienryhmälle. Kevyt välipala auttaa jaksamaan aina iltaan asti- smoothie toimii aina. 

7. Herkkuperse ;) Raakasuklaata Green Streetillä. 8. Rakkaudesta juoksuun. Juosta voi missä vain, milloin vain, mutta parasta se on metsäpoluilla. 9. Vastapainona kiireiselle elämäntyylille on tärkeää osata myös rentoutua. Parasta akkujen latausta on viettää aikaa mökillä, keskellä ei-mitään. 

                                               follow heidionthego 

                                        Mukavaa viikkoa kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Olen alkanut nyt kokeilla eri viherpirtelöitä ja mietin miten paljon käytännössä tulisi laittaa esim.pinaattia ja lehtikaalia joukkoon jotta saisi niistä hyvän hyödyn irti?

    Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Helena,

      Laitan useimmiten kourallisen baby pinaattia ja muutaman varren lehtikaalia. Lisäksi voit laittaa joukkoon myös viherjauheita, joissa jo teelusikallisella saat buustattua ravintoaineiden määrää. Yhdistelemällä erilaisia aineksia saat parhaan hyödyn irti. Tällä hetkellä blenderiin laitan lehtikaalia, baby pinaattia, selleriä, kurkkua, omenaa, sitruunaa, viherjauhetta, avocadoa, ripaus suolaa sekä vettä tai kookosvettä.

      Heidi

      Poista