maanantai 10. joulukuuta 2012

Viime viikon treenit ja sokeriton pari viikkoa!

Viime viikko meni treenien osalta suunnitelmien mukaan! Kevyempi viikko takana, ja energiavarastot tankattu ensi viikkoa varten! Ainoastaan yksi juoksulenkki, paljon joogaa, venyttelya ja hieronta! Jalat tuntuu taas hyvin "levanneilta".

Sen verran tuli viikonlopulla "herkuteltua" hyvalla ruualla ja parilla jalkkarillakin, etta ajattelin pitaa sokerittomat pari viikkoa jouluun asti! Mulla se tarkoittaa sita, etta raakasuklaat, kookosmacaronit ja raakajatskit pannassa. (ja siis kaikki perussokerit tietenkin!) Lomalla on hyva relata, mutta kotona voi sit pitaa vahan tiukempaa linjaa. Lahteeko joku mukaan? 





MONDAY: Flow Yoga 75min

TUESDAY: Flow Yoga 75 min

WEDNESDAY: Gym 50min (Kettlebell) + Spinning 55min

THURSDAY: Running 70min, 13km

FRIDAY: -

SATURDAY: -

SUNDAY: XTrainer 40min, Gym 50min (whole body)

Last week went like I was planned! Lots of yoga, streching and a massage made the trick, and now my legs are feeling great again! Ready for the next week! :)

After eating out all weekend (which was great, but now need to get back on track!) I decided to have a sugar free 2 weeks till xmas! For me it means, no raw chocolate, raw coconut macaroons or raw ice creams! (And no sugar of course!) Anyone joining me?



2 kommenttia:

  1. Sokeri on se paholainen mun elamassa joten haluaisin haastaa itseni sokerittomaan viikkoon ensin, ehka sitten voisi pidentaa aikaa jos silta tuntuu. Saako mokkakahvit juoda jos en lisaa sokeria, mutta siina kaytetaan kuitenkin suklaata sen tekoon? :) En jaksa tata tyota ilman aamumokkia...

    VastaaPoista
  2. Sokerille kun antaa pikkusormen niin se vie koko kaden... Se on aika paha koukuttaja!

    Siis joo, kukin voi maaritella oman sokerittoman ajan niin pitkaks aikaa kun haluaa ja kuinka tiukka haluaa olla! Mulle tulee oleen tiukkaa olla ilman raakasuklaa palasta kahvin kanssa! Mutta maistuu sit ainakin jouluna extra hyvalle!

    VastaaPoista