Ma tykkaan syoda omani Persimonin kanssa! Jos haluaa makeampaa, niin lakkahillon kanssa super hyvaa! Muutkin hillot kay :) |
2dl puuroriisia
2dl vetta
1l Vaniljan makuista mantelimaitoa
ripaus suolaa
Kiehauta vesi kattilassa. Lisaa riisit. Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin, n. 5min. Lisaa vahitellen maito pienissa erissa, ja anna kiehua hiljalleen koko ajan puulastalla pohjasta sekoittaen ettei pala pohjaan! Pienenna lampotilaa, ja anna hautua noin 45min, ja lisaa suola.
2 dl vaahtoutuvaa Vanillaa tai kuohukermaa
Steviaa, Agavea tai muuta makeutusta oman maun mukaan
Vatkaa kerma ja lisaa valitsemasi makeuttaja. Sekoita kermavaahto kylmaan riisipuuroon.
Tarjoile hillon, marjojen tai persimmonin kanssa. Tai vaikka kaikkia sekaisin.
Persimmon, Kaki, Sharon
Persimmon on oranssi, tomaatin nakoinen hedelma. Maultaan se on kypsana hieman paarynan ja persikan makuinen... ja aika makea. Persimmon on parhaimmillaan syksylla, eli nyt on hyva aika syoda persimmoneja. Persimmonissa on paljon C, A ja joitakin B ryhman-vitamiineja, ja jonkun verran myos E ja K- vitamiinia.
Itse tykkaan kayttaa Persimmonia ihan sellaisenaan, mutta se on hyvaa myos smootheissa ja vaikka luonnonjugurtin tai rahkan joukossa. Sopii myos hyvin, vaikka juustolautaselle nain jouluna.
Rauhallista Joulua kaikille!
ihanan kuulonen jalkkari! toimiskohan omatehty cashewkerma tossa oikean kerman sijaan? jos maustais vaniljasokerilla. hirvee makeenhimo just nyt... :) ihanaa joulua teidan perheelle!
VastaaPoistaJoo, taa on ollu mun suosikki jo ihan lapsuudesta asti!
VastaaPoistaCashewkerma vois kans toimia! Ma en tavallisia kermoja yleensa kayta, mut taa on poikkeus! Ja taa kylla vie makeenhimot!
Hyvaa Joulua teillekin! :)