torstai 27. joulukuuta 2012

Super Vihrea!

Juhlat on juhlittu ja paluu arkeen sujui oikein hyvin. Pikku hiljaa aletaan ottaan jo koristeita ja kuusta pois. Ma mieluummin laitan koristeet joulukuun alussa, mut sit heti joulun jalkeen, ja viimeistaan ennen uutta vuotta on kaikki saatava pois, ja pakattua varastoon... ennen kuin kuusi ehtii varista, tai neulasia loytyy nurkista viela seuraavanakin jouluna!

Ruuat meni onneks kaikki, ettei tuu fiilista, etta kaikki on syotava, kun kerran itse on tehty. Ja, ihme ja kumma, suklaat ei tana vuonna maistunut edes lapsille, ja Aladinnissa ( siina 25$ rasiassa!!) on viela koko alakerros ja ylakerroksen tummat suklaat syomatta! Taidan heittaa loput roskiin... muuten ne roikkuu tossa poydalla aina ens kesaan asti! Mun on muutenkin ihan turha tehda muita makeita jalkiruokia, kuin sita Victorian kiisselia... ei vaan mene kaupaks. Ja hyva nain!

Tanaan ilma on ollut ihan kamala. Aamuisella kavelylenkilla oli niin kylma vastatuuli, etta hyva kun eteenpain paasi... tuntuu kaukaiselta, etta viela pari viikkoa sitten juoksin t-paidalla! Nyt tuolla sataa vetta/rantaa ja tuuli vinkuu sisalle asti! Lauantaille onkin luvattu talvimyrskya... :s

Iltapaivalla tein oikein Super Super Vihrean Smoothien! Vahan pelkasin, etta kuinkakohan "tujua" tasta tulee, ja saakohan muut juotua tata alas... Mutta taytyy kylla sanoa, etta menee ehdottomasti mun Smoothie top 3# listalle! Ja mun iloksi, se maistui muillekin. Enka valehtele ollenkaan! :)


SUPER VIHREA! 

Salad mix (Spinach, Kale...)
1/2 Avocado
Spirulina
1/2 Apple
1 Date
Coconut Water
Water

Today after gym I made a SUPER SUPER Green Smoothie! First I was a bit sceptic how it's going to be... but I have to say that it was really good, and def goes to my top 3# Smoothies!
And I am not lying at all! :) 

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta toi smoothie, aion koklata. =)

    VastaaPoista
  2. Mä olen ottanut jouluruuista kaiken irti :) Ja nyt on ihan huono olo... Tänään täytyy käydä hakemassa iso satsi hedelmiä ja vihanneksia ja laittaa mehukone laulamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ma tykkaan kanssa jouluruuista, mut ihana palata "normi ruokiin"! Akkia se olo siita paranee! No worries! :)

      Poista