keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Move Your Body!



Elixia on tullut viime viikkoina tutuksi! Tänään treenattiin osittain yhdessä Hannan kanssa. On se kiva vaihteeksi treenata kaverin kanssa. Varsinkin penkkipunnerruksessa on hyvä, kun on kaveri varmistamassa ja tsemppaamassa. 

Tänään päivän liike oli leuanvetoa kapealla otteella. Leuanveto on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista liikkeistä, joka kehittää erityisesti leveää selkälihasta, mutta samalla muokkaa koko yläkroppaa- selkää, käsiä, rintaa ja olkapäitä, unohtamatta keskivartaloa! Leuanvetoa voit treenata melkein missä vain. Aloittelija voi käyttää apuna kevennettyä leuanvetolaitetta (kuvassa) tai kuminauhaa.

Leunvedon treenaaminen voi aluksi tuntua turhauttavalta sen vaikeuden takia, mutta voin taata, että pikku hiljaa se tuntuu helpommalta ja helpommalta. Itsekin ennen vihasin liikettä, juuri sen vaikeuden takia. Vielä on matkaa tavoitteeseen, mutta muutama menee jo ilman apuja :) 


Kapea ote kohdistuu enemmän käsiin, kun taas leveä ote kehittää erityisesti yläselän lihaksia. 
  
Treenin jälkeen päätettiin käydä vielä Fazerilla kahvilla päivittämässä  paremmin kuulumiset! Treenaaminen ja kuulumisten vaihtaminen samaan aikaan ei oikein toimi ;) Kiitos Hanna kivasta aamusta :)



Mukavaa päivää :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti