tiistai 3. syyskuuta 2013

Ja paluu arkeen :)


Kivaa se on perus arkikin- varsinkin, kun on työ josta nauttii :) Päivä alkoi heti ravinto-ohjauksilla ja tapaamisilla treenattavien kanssa. 

Kotona odotti myos ihana yllätys Terveysmarketilta! Kaikkia ihania Coco Vin tuotteita, joita en ehtinyt ennen reissuun lähtöä ottaa pois edes pahvilaatikosta (paitsi Pähkinä Trail Mix, joita laitoin pieneen minigrip pussiin evääksi lennolle). Tämä onkin muuten hyvä idea matkustaessa- saa hyvin tarvittavaa energiaa, mutta ei kuitenkaan turvota lennolla. Itse en pysty koneessa syömään juuri mitään.


Omia suosikkeja: Pahkina Trailmix, Marcona manteleita, Psyllium, Raakakaakaojauhe,
Kalaharinsuola, Chian siemenia, Hamppuproteiinia ja Kookosoljya :) 


                             Kaikkia näitä, ja paljon muuta, voit tilata Terveysmarket.fi.  



Näistä chian siemeniä käytän lähes päivittäin, mutta psyllium kuitulisä on uusi tuttavuus, jota voi lisätä mm. smootheihin tai käyttää vaikka leivonnassa. Ja kaikenlisäksi, se on vielä gluteeniton. Oli ihana nauttia Italian herkuista, mutta kylläpä oli ihana tulla omille kätköille :)









                                                 Tiistai Smoothie

                                                                      Banaani
                                                                     Mustikoita
                                                            1 rkl Hamppuproteiinia
                                                                Muutama Cashew
                                                             Ripaus Kalaharinsuolaa
                                                                   1tl Hunajaa
                                                            Mantelimaitoa/Vettä

                                                Blendaa sileäksi smoothieksi ja nauti :) 






”Take care of your body. It is the only place you have to live.”
- Jim Rohn



Postaus on tehty yhteistyössä Terveysmarketin kanssa. 

 

6 kommenttia:

  1. Hei saako kysyä, että mitä kaikkea kannattaisi ostaa? Tai siis toki mitä vaan, mutta mulla on esim. tuota kookkosöljyä iso purkillinen, enkä oikein mihinkään osaa käyttää sitä... Ja mietin, että noita Chia-siemeniä varmaankin kannattaisi hankkia, ja sitä Spirulinaa, täällä sinunkin blogissa niistä on ohjeita ja tietoa, mutta jotenkin kuitenkin sen verran vieraita tuotteita, että en oikein tiedä niiden hyötyjä tai esim makua...

    Katselinkin jostain lehdestä noita eri Trailmixejä, ja mietin että niitä voisi napata matkaansa evääksi, joten niitä ainakin pitää siis hakea :)

    VastaaPoista
  2. Moikka,

    Chia on ihan oma suosikki :) Trail Mixit ovat myos katevia matkustaessa tai ihan ripoteltuna vaikka jugurtin paalle. Kookosoljya voi kayttaa paistamiseen, leivontaan tai vaikka "voisilmana" puuroon. Spirulina on hyvin voimakasmakuinen, eika yksinaan kovinkaan hyvaa, eli kannattaa sekoittaa smootheihin. Hyva proteiinilisa.

    Nailla paasee jo hyvin alkuun. Testaile pikku hiljaa, ei kaikkea tarvitse kerralla ostaakaan! Terveysmarketilla on tosi nopeat toimitusajat, jos haluat verkkokaupasta ostaa.

    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varsinkin tuosta spirulina vinkistä. Alankin etsiskellä erilaisia Chia ohjeita, ja tehdä vielä lisätilausta tuonne Terveysmarketille, kun ekasta unohtui muutama mielenkiintoinen juttu :)

      Poista
    2. Eipa kesta :)

      Mukavaa viikkoa!

      Heidi

      Poista
  3. Moi Heidi, oletko kertonut paljonko palvelusi kustantavat? Koko paketti/ruokavalio erikseen ja mitn pitkiä ohjelmia yleensä suosit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jose,

      Räätälöin asiakkaalle aina ensi tapaamisen jälkeen (joka on siis ilmainen) henkilökohtaisen ohjelman asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

      Suosituin paketti on 3kk PT aloituspaketti sisältäen 6+1 tapaamista. Tällä pääsee jo hyvin käyntiin, mutta usein asiakas haluaa vielä jatkaa toiset 3kk. 3kk:n paketti on 900€ ja 6kk:n 1400€ (12+1 tapaamista). Health Coaching/ruokavaliopaketti on 375€/3kk (6+1 tapaamista) Nämä ovat suuntaa antavia, sillä jokaiselle tosiaan räätälöin omia tavoitteita vastaavan ohjelman. Teen myös 1kk:n ruokavalio-ohjelmia ja yksittäisiä PT ohjauksia sekä ryhmäohjauksia esim kaveriporukoille ja yrityksille. Voit laittaa spostia heiditainio@aol.com niin laitan lisätietoja :)

      Heidi

      Poista