keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ennätysvauhdissa




... En minä, mutta blogi! Eilen nimittäin rikottiin ennätyksiä- 1,551 sivunäyttöä eilisen päivän aikana! Wau! Kiitos teille ihanille jo pidempi aikaisille lukijoille, ja tervetuloa uusille :) 




Blogini pyörii terveyden, liikunnan, ravinnon, hyvinvoinnin ja matkustelun ympärillä. Elämä ei ole niin vakavaa- siitä saa ja pitää nauttia! Ravinto, liikunta ja ihmissuhteet kulkevat käsi kädessä, ja siksi haluan painoittaa myös ihmissuhteiden merkitystä hyvinvoinnissa. Kaikki kolme osa-aluetta vaikuttavat toisiinsa, ja siihen miten voimme. Toivon, että lukijat saavat vinkkejä treeneistä, mutta myös resepteistäni ja ruokakuvista. Terveellinen voi olla myös hyvää :) Ja big NO NO pika-dieteille!! 





Nauttikaa elämästä täysin rinnoin tässä ja nyt! Tehkää niitä asioita, jotka tuovat iloa elamään. You never know whats going to happen tomorrow! 




Jos et vielä ole blogin julkisesti rekisteröitynyt lukija, niin viimeistään nyt kannattaa rekisteröityä. Ensi viikolla on tulossa huippuarvontaa rekisteröityneiden lukijoiden kesken :) Rekisteröityä voit sivupalkista esim. Bloglovinin, Google-tilin tai Blogilistan kautta. Stay tuned :) 



2 kommenttia: