perjantai 28. kesäkuuta 2013

Because it's Friday...


Nautin tavaksi tulleen vihersmoothini viinilasista- aamun pienia iloja. Joka paiva smoothie on hieman erilainen. Tanaan blenderiin meni pinaattia, avocadoa, selleria, kurkkua, mangoa, inkivaaria, spirulinaa, suolaa ja vetta. Mango tuo kivasti pienta makeutta.


State of Mind today

Miten sinun kehosi voi tanaan? Karsitko kenties vatsavaivoista, turvotuksesta, ylipainosta, energian puutteesta, tai muuten vain vasyneesta olotilasta? Immuunijarjestelma, suoliston hyvinvointi, elimet (maksa, haima...), hormonit, tunteet, uni, energiatasot, stressi, iho... Kun nama asiat ovat tasapainossa ja harmoniassa, se heijastaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, ja pitaa myos painosi juuri sinulle sopivissa lukemissa- luonnollisesti! 

Oletko kyllastynyt vetamattomaan olotilaan? Tervetuloa ilmaiseen konsultaation, jossa kartoitamme sinun hyvinvointiaisi ja mahdollisia ongelma-alueita. Konsultaatio on taysin ilmainen, eika sido sinua mihinkaan. Voit tayttaa nettisivuillani www.heiditainio.com Womens Health Historyn (connect -> health forms -> women's health history/men's health history) tai ottaa yhteytta meilaamalla heiditainio@aol.com






2 kommenttia: