sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sierra Bermejan huipulla - Ihan voittaja olo :)

Jos urheiluhullu yllytyshullu saa mahdollisuuden, niin sehan kiipeaa vaikka vuorelle ;) Perjantai-illan dinnerin jalkeen otettiin ihan ex-tempore kartat esiin ja suunniteltiin reitti.




Aamulla oli lahdettava matkaan aikaisin, jotta ehdin huipulle hyvissa ajoin ennen keskipaivan helletta. Mukana vyolaukussa kulki pari vesipulloa, Bounce, kuivattuja hedelmia, kateista ja kartta. Alkumatkan (ensimmaiset 3km) juoksin rantaa pitkin ja kaupungin lapi, siita sitten alkoi nousu kohti vuorenhuippua... Vaivaiset 21km ;) Ensimmaista kertaa nousemassa vuorille jalan- mahtava elamys. 

Matka sujui naissa maisemissa...









Seurana matkalla oli vain oma varjo ja ajatukset! Muutama pyorailija, lampaita,  vuorivuohia?, kaarme ja pupuja tuli vastaan. Melkein 5 tuntia on pitka aika taivaltaa yksin uudessa maastossa ja uudessa paikassa. Onneksi reitti oli helppo enka tarvinnut karttaa juuri ollenkaan. Missaan vaiheessa en tuntenut myoskaan vasymysta. Matka meni pikemminkin nopeasti uudella seudulla.


24 kilometrin taivalluksen jalkeen saavuin huipulle! Vesipullojen tayttoa, Bounce ja kuvailua ennen takaisin laskeutumista. Harmi, etta olin ainoa huipulla, olisi ollut kiva ottaa kuvia muistoksi. Nyt kuviin paasi evaat ja juoksukamat ;) 

Lopuksi viela 6 kilometria kevytta holkkaa vuoren rinnetta alaspain, mutta onneksi paasin autolla loppu matkan asunnolle :) Illalla jalat olivat aivan vasyneet. Rankempi jaloille kuin marathon, mutta olo on kuitenkin kuin  voittajalla :) Tastako uusi harrastus? Makivedot on ainakin vahaksi aikaa tehty :) 





Taustalla Afrikka ja Gibraltar! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti