tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tuesday Morning Juice

Aamu alkoi mehulla; 1 appelsiini, 1/2 sitruuna, 1dl Bionan porkkanamehua, noin 1dl Bionan punajuurimehua, tyrnia ja pala inkivaaria.

Miksi punajuurta? 

Punajuurimehu puhdistaa ja vahvistaa elimistoa

Punajuurimehua kaytetaan yleisvahvistavana juomana useiden tautien hoidossa, piilevan vitamiinipuutoksen seka suuren fyysisen ja henkisen kuormituksen tapauksessa. Punajuurimehu elvyttaa aineenvaihduntaa, edistaa kuona-aineiden ja myrkkyjen poistoa elimistosta, lievittaa kipuja ja tulehduksia. Punajuurimehu tehostaa myos munuaisten, sappirakon ja maksan toimintaa seka estaa munuaiskivien muodostumista. Punajuurimehu tunnetaan myos immuunipuolustuksen vahvistajana. Punajuurimehu on hyva nauttia sekoitettuna esimerkiksi porkkanamehuun, silla yksinaan se on todella vahva juoma. Paivaannos on noin 200-400gr/paiva.







Aamupalalla mukana myos kuppi kahvia ja chiapuddingia mustikoilla ja mehilaisensiitepolylla. Olen ihan koukussa tahan puddingiin! Super hyvaa ja ennen kaikkea super terveellista! Tsekkaa alla oleva lista... ei hassumpi addiktio :)

Chia


Check it: 2 tablespoons of chia seeds has:
- 5 times the amount of calcium in milk (plus boron which helps you absorb it)
- 3 times the amount of antioxidants in blueberries
- 3 times the amount of iron in spinach
- 3 times the amount of fiber in oatmeal
- 2 times the amount of protein of any other bean, seed or grain
- 2 times the amount of potassium in a banana




My morning started with some juice; 1 orange, 1/2 lemon, 1dl of Biona's carrot juice, less than 1dl of Biona's beetroot juice, buckthorns and a piece of ginger.

Tanaan kuulaillaan Munkassa kello 18-19! Kaikki mukaan nauttimaan ulkoilmasta :) Ilmoittautuminen ja lisatiedot heiditainio@aol.com





3 kommenttia:

  1. Mä sain vihdoin ja viimein ostettua chia-siemenia ja täytyy myös todeta, että tuo pudding on niin hyvää! Mä syötin sitä koko perheelle, ei kai siinä ole mitään syytä miksi lapset ei saisi chiaa käyttää?

    VastaaPoista
  2. Moikka Sanna,

    Kiva, etta tykkasit! Mun mielesta tama on niin ihanaa... nam nam. Meilla lapset syovat myos puddingia, en nae syyta miksi lapset eivat voisi sita syoda. Maarat ovat kuitenkin aika pienia. Kivaa viikkoa Sanna :)

    Heidi

    VastaaPoista