keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Aamulenkista paiva kayntiin


Hyvin nukutun yon jalkeen oli kiva nousta pirteana ja suunnata aamulenkille. Seurasaaren maisemissa on kaunista ja ihanan rauhallista- ainakin viela nain aamusta. Auringonnousua ja linnun laulua. Vain muutama lenkkeilija tuli vastaan.



Sierra Bermejalle nousun jalkeen jalat ovat olleet vahan tukossa ja nilkat arkoina. Jalan asento oli sen verran erilainen kuin juostessa. Muutaman lepopaivan ja venyttelyjen ansiosta juoksu kulki jo ihan hyvin. Alkulammittelyjen jalkeen innostuin tekemaan  5 x 500metrin intervalleja. Tasta on kiva aloittaa tyontayteinen paiva :) 





Aamupalana maistuu ainakin viela muutamana paivana mango :) Aamupalan yhteydessa otan myos paivan vitamiinit; D3 (tata kaytan ympari vuoden!), Magnesium (auttaa esim. suonenvetoihin ja hyva ottaa, kun treenataan paljon), maitohappobakteereja (varsinkin matkustaessa) ja B-ryhman vitamiineja, joista varsinkin B12 on todella tarkea, etenkin kasvissyojille!



Aurinkoista paivaa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Mikäs tuo Chia-pudding on?

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Kay kurkkaamassa edellisen tekstin kommenttiboksi, siella ohjetta! Kannattaa testata, aivan ihanaa :) Menee aamupalasta, valipalasta, jalkkarista...

    Heidi

    VastaaPoista