keskiviikko 21. marraskuuta 2012

TAO

Eilen kavin tapaamassa hyvaa ystavaani Alyssaa Cityssa, ja paadyimme illalliselle Taoon. Tao on ihana Aasialainen ravintola Central Parkin kulmalla, Upper Midtownissa (58th St, Lexingtonin ja Madisonin valissa). Suosittelen ehdottomasti kaymaan, jos olet visiitilla New Yorkissa! Lounasmenu on vain 27.50$ dollaria, joka sisaltaa kolme ruokalajia. Annoskoot ovat NIIN isoja ettei tarvitse miettia enaa muuta syotavaa sille paivalle! Sori kuvien huono laatu... 

Yesterday I went to see my good friend Alyssa in the City. We ended up having a dinner in Tao. Tao is a really nice Asian restaurant close to Central Park in Upper Midtown (58th St, between Madison and Lexington). Its a must place, especially, for lunch if you come in New York. Lunch menu is only 27.50$ for 3 course. Its so huge, that no need to think about any food for rest of the day. Sorry about pics, my mobile is not that great...












                     And streets of New York...




2 kommenttia:

  1. Voi ihanuudet lautasilla! :)
    Wau mitä herkkuja olettekaan syöneet! :) Siellä on niin kaikkea mitä ihminen voi tarvitakkaan, juuri esim.herkkuja joka paikassa saatavilla! :))
    Tää sun blogi on niin ihana kun jaksat kuvia laitella. Rakastan niin vielä sitä kaupunkia, viimeks oltiin heinäkuussa siellä, ja tää sun blogis ei yhtään vähennä ainaista matkakuumetta sinne suuntaan. Nää kuvat, fiilis, sun postaukset. Kiitos <3 :)


    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanista sanoista :)

    Taalla on niin helppo, kun joka paikassa on jotain kivaa kuvattavaa! Niin ihania paikkoja ja paljon on viela nahtavaa! Ei kai tahan koskaan kyllasty ;)

    VastaaPoista