tiistai 27. marraskuuta 2012

P90X ja Paivan Smoothie

Juoksulenkin paatteeksi testasin P90X:n Ab RipperX workoutin.  Aika raskas oli juoksulenkin paalle, vaikka usein vatsoja lenkin jalkeen teenkin.... lonkat naksu kummasti joissakin liikkeissa... hmmm, taytyy testata joku paiva uudelleen... vaikuttiko lenkki vai huonot vatsalihakset?

Muuten taa treeni oli kiva, lyhyessa ajassa (16min) 11 eri liiketta ja yli 300 toistoa. Ja tulee erilaista arsyketta vatsalihaksille, kun vaihtelee liikkeita.



                                                                                               Todays Smoothie 
                            serves 2

- 1/2 Banana
- Handful of Blueberries
- 1 packet of frozen Acai
- 2 scoop of Vanilla Protein
- Almond Milk
- 1 tbs Opti-Camu
- Honey

Blend all together! Enjoy!
                                                         




OPTI-CAMU
Opti-MSM+ C-Vitamiini

"MSM on tarkea rakennusaine monille proteiineille ja Msm:sta voi olla apua myos kipu-ja tulehdustilojen lievittamisessa. Mukana oleva runsaasti C-vitamiinia sisaltava Camu camujauhe tehostaa ravinteiden toimintaa merkittavasti. Pakastekuivattu Camu camu-jauhe sisaltaa enemman C-vitamiinia kuin mikaan muu marja. " 

Itse kaytan tata smoothien joukossa. Kiva, kun on useampi superi samassa paketissa. Msm:n mausta en tykkaa, mutta smoothien seassa muut aineet peittavat maun. Kannattaa testata!

C- vitamiini:

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka edistaa kasvua seka luuston ja hampaiden muodostumista. Se toimii myos antioksidanttina eli suojaa elimistoa haitalliselta hapettumiselta, ja auttaa raudan imeytymiseen. C-vitamiinin tarkeimmat lahteet ovat kasvikset ja hedelmat (ruusunmarja, mustaviinimarja, paprika, tyrni, sitrushedelmat, kiivi ...). C-vitamiinin puute aiheuttaa vasymysta ja infektioherkkyytta. Monet tutkimukset ovatkin viitanneet siihen, etta C-vitamiini vahentaisi vilustumissaurauksien oireiden kestoa.







2 kommenttia:

  1. Olen harkinnut myös jonkun MSM-jauheen ostoa, taidankin tutkailla tarkemmin tuota OPTI-CAMUa, vaikuttaisi erittäi hyvältä vaihtoehdolta. Mitä pidät tuosta Sunwarriorin proteiinijauheesta? Olen tähän mennessä käyttänyt heraa mutta se laittaa vatsan turvottamaan ja pitäisi löytää vaihtoehto. Sekoittuuko hyvin veteen? En nimittäin kestä yhtään niitä jauhosattumia juodessa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Ma tykkaan just tasta OPTI-CAMU mixista, etta saa kaks karpasta yhdella iskulla. Aika kallista se tosin on... Helsingin Ruohonjuuressa ainakin myydaan, siina Coco Vin baarissa! Kiva ottaa smoothie siita samalla matkaan :) Muuten Msm on aika pahan makuista...

    Ma en enaa muuta proteiinia kaytakaan! Ja just tasta vaniljasta tykkaan. Sekoittuu hyvin veteen, mutta laitan yleensa jotain muutakin mukaan jos otan kotona. (Mantelimaitoa kans kaytan veden tilalla!) Mansikkaa, banaania tai vaikka mustikoita blendaan yleensa joukkoon... Maistuu parhaalta! :)

    VastaaPoista